- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zophia
csendes tag
Lehet tudni,hogy cserélhető e az aksi? nm volt róla szó
-
specifikációkban nagyon ott van, érdekes lehet és külsőre se rossz!
várom a megjelenését -
no more
veterán
Azt a rohadt!
-
Mr.Silkó
veterán
Előremutató a villámgyors képernyőtükrözés, de a kedvencem a gigantikus tárhely!
-
Janije24
csendes tag
http://www.devicespecifications.com/en/model/0ff631de
-
Den Hadnagy
senior tag
Végre eszébe jutott valakinek a dupla microSD hely... ha nem is csak arra, hogy az egekbe tornásszuk a tárhelyet, hanem arra is jó, hogy a feleslegessé vált, de még jelentős méretű kártyákat újra munkára foghassa az ember az új, nagyobb karija mellett. Pl. egy 16 gigás kari manapság nem drága, eladni nem érdemes, de kellemes mennyiségű zene fér rá. Jóféle cucc, bár a külseje nekem nem annyira tetszik. A törekvéseik abszolút dicséretesek.
-
tonerz
aktív tag
Nagyon impresszív készülék lett, és nálam is előhozta a must have érzést.
Akinek meg kevés a snapi 801... -
sziklaik
csendes tag
Amoled, vagy IPS kijelzője van?
-
Wapmester
senior tag
úristen, ez már nevezhető telefonnak
-
Gymnova81
tag
Nem vagyok oda az android-ért (most sem droidos telóm van) , de ezzel a telefonnal még azt is elviselném.
Kövezzetek meg, de ez a telefon szerintem szép! Végre valami formabontó.... végre valami, ami nem sablon kocka, sablon ívelt, sablon egyenes és sima, sablon kínai kinézetű, sablon iphone kinézetű. Igazi férfias kinézetű telefon, amiben minden benne van, amire egy férfi (és talán még egy nő is-> jó kamera a szelfikhez) vágyna. Tökéletes, szép munka! -
Vegre egy telefon ami nem csak mokus vakito , pulzus mero es ilyesmiket kapott, uzos cucc lett.
-
Második oprendszernek egy hamvas-friss Sailfish 2.0.
Az a két memkari igen cuppanós puszis. Lassan egy élet anyaga elfér benne. -
QwErTy42
addikt
Ennek azért adtam volna inkább az év telefonja díjat.
Előremutató, innovatív, prémium... -
ctvagyok
őstag
Kicsit vastag, de ez a legjobb telefon az MWC-n eddig a leírtak alapján. Akkor is ha s801.
-
Quasi_modo
nagyúr
A külsejétől eltekintve igen komoly darab.
#22) AS Szóval a 801-es gyenge?
-
zombinyul
addikt
Aztarohadt, ez nagyon komoly kis jószág lett. Annyi innováció, meg okos megoldas lett egy minőségi hazba becsomagolva, hogy kb. bármelyik nagy gyártó megirigyelhetne. Az aran is meglepődtem. Ha nem Droid futna rajta, azonnal beleszeretnek.
-
HartMusk
csendes tag
Akkor már, miért nem tettek bele Snapdragon 805-t? Ha jól emlékszem a Note 4 után jött ki, szóval nem indok, hogy még nem volt.
-
Az eleje mint egy Moto Razz , de önmagában nagyon elfogadnám,
Számomra a márka ismeretlen volt mint eddig, de megjegyeztem
-
fornettisuti
veterán
Komoly cucc lett
-
TRIvidore
tag
Ez valami elborultan durva összeállítás lett. A második microSD-ről bebootol6ok Win 8.1-et! LO.OL
Viccen kívül tényleg keresni kell, h mit hagytak ki aminek értelme is van 2015ben... -
Garada
őstag
Tény, hogy erős elképzelés, de a kinézettel nekem még mindig lennének gondjaim. igaz ez nem döntő szempont.
-
MartOOn
addikt
Videoban roszaszin hangzik el mint 3. szin. De a kepeken nekem az marhara narancssarganak tunik... Mi a valos?
-
-
MartOOn
addikt
Hat az elso indulatszo ami eszembe jutott... Nabazdmeg! Igy kell ezt csinalni kérem! Pontosan igy! Egy narancs hatlapos mar johet is a Papának! Melyek a tamogatott orszagok azt lehet tudni?
-
hue2000
tag
Ez aztán odavág a konkurenseknek
-
moleculez
veterán
Második rendszert bootolni microSD-ről??? Másik droid rendszer, vagy mi, mert nem hiszem hogy WP-t/BB-t, etc kiadnak erre... Erről valamit bővebben tud valaki?
-
Thaaleum
aktív tag
Nagyon komoly, remélem itthon is fogják normálisan forgalmazni, persze nem elszállt áron. FM-rádió van amúgy benne?
Szerintem a formája is jól sikerült egyébként, nem nagyon lehet belekötni a cuccba. -
BoC1ka
senior tag
Motorola razr-i/Droid mini tuti innen vették az ötletet
-
QwErTy42
addikt
Anyám de durva!
Valóban szinte késleltetés nélkül ment át a film. Random kimerevítettem pár képkockát a film lejátszásánál és amennyire ki lehetett venni, egyik sem volt elcsúszva.
Nem szeretnék androidos telefont magamnak de ez az első a Nexusok után, amire azt mondom, hogy kéne.
Bravó! -
Matada2.3
veterán
Csak egy szó: wow. Amennyi extrát belezsúfoltak ebbe a készülékbe. Viszont nem mondanám kompromisszummentesnek, a képek alapján nem valami szép telefon, de ez egyéni ízlés
Minden estre nem semmi.
-
hito
nagyúr
Ez ilyen papíron mindent tud telefon lesz. De a papír sokmindent elbír.
-
AS
félisten
S801 a gyenge pontja
-
latger
tag
Csak nekem tunik ugy vagy a hatlap tenyleg olyan mint a felsaletromosodott fal?
-
batai15
félisten
Gyárilag szoftveresen gány lesz vagy pedig updatek lesznek kihagyva. Kicsit sokat akar a szarka effektus van, de ha lesz rá custom rom ez is pipa
-
gery2123
őstag
Nagyon jó készülék ez, csak az a külső....... Hmmmm....
Egyszer eljön a tökéletes telefon, egyszer eljön. -
batai15
félisten
Olyan mint a chockito. Ronda és finom.
-
judas13
addikt
Benne van minden meg mêg annál is több, fénymérő hátulra is meg két optikai stabilizáló, kevlár...! A "nagyoknál "van ilyen?
Nincs kompromisszum!
jöhetne!strider80 pontosan!!!
-
monroe8609
aktív tag
Ez elég durva lett!
-
SzőkeKapitán
tag
Nem egy dizájn csoda, de a tudása nagyon ott van.
-
Entryy
aktív tag
Nem hogy beépített backdoor, ez az egész készülék maga bd.
-
metaboy
tag
eléggé elkapott a kell érzés. ez nagyon komoly.
-
dzsi23
addikt
Nem olyan vészes az a káva... ha a méretével van bajod, az csak azért tűnik nagynak, mert az értesítési sáv is fekete, és "beleolvad" a kávába, így nagyobbnak tűnik, na meg azért, mert alul kisebb, és fura, hogy felül nagyobb, de szerintem még mindig kisebb, mint a i6 esetén.
Ha meg a hangszóró "idétlen", az kb. ugyanolyan, mint alul.
-
gerii
addikt
Remélem kértetek tesztpéldányt. Erről sokan szívesen olvasnánk.
-
ricinus13
senior tag
az igen, a G3 után ez a következő telefon aminél elfogott a kell nekem érzés
-
bélus91
tag
Rendesen egyedi cucc
-
callmeakos
veterán
Azért ez igencsak konkrét cucc ám. Kellene is, mint a fene
-
prolad
addikt
Tetszik, igazi mindent bele telefon. Jöhetne egy 6 hüvelykes variáns.
-
forgonati
őstag
Az a felső káva jaj
Nagyon idétlenül néz ki. Miért kell mindig elrontani valamit? De amúgy nagyon egyben van a holmi
-
M5Norbi
őstag
Nagyon komoly cucc lett. Mit nem tudnak villantani ilyen kisebb gyártók is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mozilla Firefox
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged