- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Ööö, lehet félreérthető voltam. NEM VENNÉM MEG A SAMSUNGOT, csak pár dolgot átpakolnék szívesen a HTC-be, de összességében még mindig a HTC a nyerő csak MÉG nem győzött meg teljesen a váltásról. Viszont ha nem M9-re váltok akkor M9 plus-ra úgyis tetszenek a phabletek.
A kipróbálás is sokat fog számítani na meg 1-2 objektívebb teszt.
Le is írtam hogy szoftveresen egyértelmű hogy HTC, ez a touchmotionwiz mindig is elborzasztott a sok bloatware-rel együtt.
A kamera dudort írtam is hogy a HTC-n sem jön be annyira de az S6-on sokkal rosszabb a helyzet.
Az egész Sony/iPhone koppintás csak Samsung formavilággal, ebben benne foglaltatik minden amit írtál pl fingerprint magnet...A bővíthetőséget valóban kifelejtettem ezért jár egy + pont a HTC-nek.
Május-Júniusnál előbb úgysem esedékes a vásárlás, addig meg várom a híreket a plus verzióról.
Remélem tisztább így a mondanivalóm, csak először nem akartam ilyen nyersen fogalmazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest