- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Halkow.
senior tag
Gyenge lesz az akkumulátor kétlem hogy 4 óránál többet ki tudna hozni
-
forgonati
őstag
Nexus 5-ben is ekkora akku van, és ott még a régebbi SOC. És ott is a legnagyobb gond az akkuidő. Akkor ennél? Megint az lesz hogy jó-jó, de mi végre a komoly hardver, ha az ember csak úgy tudja kihasználni ha nem tágít a töltő mellől? Amúgy szép telefon, az eleje nekem úgy ahogy van Huawei P2.
-
tonerz
aktív tag
Nem vagyok oda a Zte-ért, de ez a készülék határozottan tetszik mind külső mind belső szempontból.
Áráról tudni valamit? -
kelly416
veterán
Ez végre egy szép kivitel, csinos kávák, a szögletes formaterv is nagyon bejön.
-
dave0825
őstag
Szerintem nagyon jól néz ki, legalábbis így elölről, meg spec. terén is vállalható.
-
janos1988
addikt
Nem lesz lassú, az a két giga ha igán vontatják a bájtokat?
-
fornettisuti
veterán
Tetszik a felso resz
-
-
-
doooo
veterán
A ZTE nagyon ráfeküdt erre az MWC-re.. bár szerintem elég jól sikerültek az új készülékek..
-
gerii
addikt
Érdekes, hogy itt 5"-lal be tudtak menni 70mm alá.
-
Nekem nagyon érdekes a ZTE elképzelése, hogy kétfelé szegmentálják a készülékeiket.
Vajon mi a céljuk a Nubia termékcsalád jegyeit magán viselő készülékekkel, és ezekkel a készülékekkel.
Utóbbira az a gondolatom, hogy a szolgáltatók felé nyitnának, az előbbivel pedig passz. Talán új márka létrehozása?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest