- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gti16v
őstag
Hát akkor fejleszteni kell azt is,nem olyan nagy amúgy én nem vagyok tervező,de áll kis kondiból,meg magából vakú ból(amikor szétszedtem annó az N8 at,meg az N82 est onnan tudom)
Tudom a symbian nem mérvadó fogyasztásban,de eg "ferde" estét gond nélkül végig kattintgattm rögzítettem akár 200 vakus kép is belefért.
De ez most az S4Z -al is összejött,úgy hogy nem merült le.
(Bár ez a telom,meg másod "telefon" ezért,csak edge-n van
és net kapcsolat is nyilt betanitott wifin..)ezért jóbban bírja. -
gti16v
őstag
Úgy megkérdeztem volna,hogy a prémium kategóriás készülékekben,aminek a fotós részére annyira nagy figyelmet fordítanak,miért elavult ledeket használnak a mai napig...gyakorlatilag télen 15h után,nyáron 21h után csak zajos képet lehet csinálni,zárt helyen ha nincs hatalmas mennyiségű természetes fény,akkor szintén garantált a zajos kép(ez minden márkájú ledes telefonra vonatkozik) persze pár gyártónál a telefon saját kijelzőjén olyan mintha zaj mentes volna kép...De ez csak illúzió
Így laikusan,nem hiába tettek a kis kompakt gépekhez,még a kezdetektől(1,3mp--től) is xenont,nem pedig ledet,meg a kis öreg tekercses gépeim mind xenonos voltak,szóval nem értem ,hogy a prémium kategóriában ez miért nem alap...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest