- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.C
őstag
válasz
aprokaroka87 #146 üzenetére
Nokia X OS
és a tudatlan vevő csak bámul hogy akkor mi is van rajta? Android, vagy windows, netán OSX?
-
válasz
aprokaroka87 #140 üzenetére
Igen.
-
vicze
félisten
válasz
Hol hasonlít ez bármiben is Droidra?
Kicsi esélyt látok rá, hogy ezzel itthon nagyon találkozni fogsz, egyértelmű, hogy ázsiai piacra szánják, mint írtam dual SIM kizárja a szolgáltatói forgalmazást, anélkül egy készülék halálra van ítélve US/EU-ban. Eetelg Tesco Mobile, vagy Lidl vagy mik vannak.
Ha lesz bármilyen reklám az Android szót nem fogják kiejteni soha, az max. a fejlesztőknek érdekes mindenki másnak érdektelen 100%-osan. (Én még a bootloaer védelemre azért kíváncsi leszek.)Aztán má mitől lenne kíváncsi, apám szerinted kíváncsi rá, hogy mi az az S40?
(Gondolkozz nagyanyád fejével, az a tömeg.)
-
DS39
nagyúr
válasz
a Belle meg az S40 biztos sokkal többet mond az átlag felhasználóknak. és nagyon utána is keresnek hogy mi is az.. működik azt jónapot. ez értekli őket. ha nem működik nem a rendszert szidják, hanem a gyártót.
-
joey04
titán
válasz
aprokaroka87 #140 üzenetére
Szerinted az a 90% olyan hülye?
igen. -
elmepocok
tag
válasz
aprokaroka87 #77 üzenetére
Pont a Nokia az, aki folyamatosan frissíti az egész okostelefonos termékportfóliót, úgyhogy nem értem a frissítésen aggódás alapját.
Egyébként jól rápörgött mindenki az android témára... Próbáljátok ki úgy, hogy nem androidként gondoltok rá és bumm! Megjelenik szemetek előtt a Nokia X platform! A Nokiánál sem mondták soha, hogy androidot fog bárki is kapni... Van egy telefonod, tudsz rá appokat telepíteni, használni és még jól is néz ki (persze ez szubjektív, nekem tetszik). Kész. Szerintem ez okostelefon, még fájlkezelő is van rajta. (
).
Abba is gondoljatok bele, hogy az Ahsákhoz képest ez mekokra előrelépés, azokat is viszik, mint a cukrot, akkor egy 100 eurós 5 colos telefonnak Indiában például mekkora sikere lesz majd? Egy-két verziószámugrás és egy abszolút használható rendszer lesz, akár android, akár nem.
-
Glenda
addikt
válasz
Ez nem Android. Nokia X.
-
Zoli133
addikt
válasz
Az előbbi feltételezések szerinjtem helyesek és a userek bnagy része azt sem fogja tudni, hogy droid van rajta, a maradék részében is elenyésző a HC user aki droid frissítés hiánya miatt álmatlan lenne. (környezetemben levő droidosokat teljesen hagyja a rendszerverzió,..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest