- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
elfelejtette #189 üzenetére
Engadget egy videóban beszélgetnek és az ott lévő eléggé hozzáértővel és ő mondta, hogy csak dual verzió van.
-
vicze
félisten
Hát azok várták, akik technikailag felületesen értenek hozzá. Most ez elég nagyképű hogy magamra hivatkozok (
), de leírtam többed magammal, hogy pont ilyen lesz, semmilyen kétség nem volt efelől, mivel tisztában vagyok hogy mi az Android, és aki ezzel szintén tisztában van, annak sem voltak illúziói. (Gondolom neked se.)
Onnan hogy API-kat cseréltek fork, és nem 100% a kompatibilitás, nem azonos a funkcionalitás. A saját név teljesen helyes, kell hogy megkülönböztesse és senkinek se legyen illúziója, ez nem azaz Android.
Pontosan jól van ez így, ahogy mondod. -
vicze
félisten
Hát hogy mi az Android azt elég nehéz kijelenteni.
Én is azért ragaszkodok az AOSP-hez mert az biztos pont, az az Android maga. Ha úgy vesszük a Nexusokon is csak annak egy fork-ja fut, ahogy szinte minden készüléken. AOSP-ből tudsz pár készülékre fordítani, de abból a Google hiányozni fog ugye. A Nokia X OS és a FireOS pont annyira Android, mint a CyanogenMod, az AOKP, vagy a MIUI stb. Fork az egész világ.
-
vicze
félisten
Hm, most esett le, hogy a HTC-től "ellopták" az elnevezéseket.
X, X+, XL.
@aprokaroka87: Hát persze... Mindenki topon van technikailag és a nagyanyádnál sokkal jobban ért hozzá.
Hidd el az általános technikai tudás az a nagyanyád szintje. Okos telefont vesznek mert az eladó azt veti velük korosztálytól függetlenül. Telefon telefon...
-
vicze
félisten
válasz
aprokaroka87 #146 üzenetére
Hol hasonlít ez bármiben is Droidra?
Kicsi esélyt látok rá, hogy ezzel itthon nagyon találkozni fogsz, egyértelmű, hogy ázsiai piacra szánják, mint írtam dual SIM kizárja a szolgáltatói forgalmazást, anélkül egy készülék halálra van ítélve US/EU-ban. Eetelg Tesco Mobile, vagy Lidl vagy mik vannak.
Ha lesz bármilyen reklám az Android szót nem fogják kiejteni soha, az max. a fejlesztőknek érdekes mindenki másnak érdektelen 100%-osan. (Én még a bootloaer védelemre azért kíváncsi leszek.)Aztán má mitől lenne kíváncsi, apám szerinted kíváncsi rá, hogy mi az az S40?
(Gondolkozz nagyanyád fejével, az a tömeg.)
-
vicze
félisten
Még egy valamit bedobnék. Mindegyik készülék dual SIM-es és csak ilyen verzióik vannak. Szóval EU-ban és US-ben szolgáltatóknál semmiképp nem lesz elérhető!
Eléggé halálra ítélt terméknek így...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Google Pixel topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HBO Max
- Androidos tablet topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest