Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bepken

veterán

válasz xtibi #245 üzenetére

konkrét példával tudom ezt cáfolni:

az én Faterom elég nagy Nokia párti (mondhatni "nokiás"), a sokadik Nokia készülékét nyúzza (E51-ből konkrétan a harmadikat) és állítása szerint a hideg rázza, ahányszor csak arra gondol, hogy egy nap majd okostelefonokra kell váltania.
    én hiába mutattam Neki, hogy mi mindent tud egy androidos okostelefon...hiába magyaráztam, hogy akár a munkájával kapcsolatban is számos segítséggel szolgálna....megcsörrent a telefonom és éppen olyanja volt, hogy nem éledt fel a kijelző, ergo nem tudtam felvenni!...na ekkor Fater kissé gonosz vigyorral rám nézett és annyit mondott: "köszi, de nem..."

és meg is tudom érteni, hogy számos ember így érez! az, hogy egy készüléket ne lehessen gördülékenyen használni (adott esetben még telefonálásra sem), szerintem egy megengedhetetlen dolog!

megjegyzem egyébként, hogy esetemben egy androidos készülékről van szó. a WP talán jobban szuperál, gondolkoztam is rajta, hogy veszek inkább egy "kisebb" lumia készüléket...meglehet, hogy azzal Faternak se lenne problémája :)

na de visszatérve: tényleg gázos így elindítani egy új vonalat szerintem...

Új hozzászólás Aktív témák