- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
konkrét példával tudom ezt cáfolni:
az én Faterom elég nagy Nokia párti (mondhatni "nokiás"), a sokadik Nokia készülékét nyúzza (E51-ből konkrétan a harmadikat) és állítása szerint a hideg rázza, ahányszor csak arra gondol, hogy egy nap majd okostelefonokra kell váltania.
én hiába mutattam Neki, hogy mi mindent tud egy androidos okostelefon...hiába magyaráztam, hogy akár a munkájával kapcsolatban is számos segítséggel szolgálna....megcsörrent a telefonom és éppen olyanja volt, hogy nem éledt fel a kijelző, ergo nem tudtam felvenni!...na ekkor Fater kissé gonosz vigyorral rám nézett és annyit mondott: "köszi, de nem..."és meg is tudom érteni, hogy számos ember így érez! az, hogy egy készüléket ne lehessen gördülékenyen használni (adott esetben még telefonálásra sem), szerintem egy megengedhetetlen dolog!
megjegyzem egyébként, hogy esetemben egy androidos készülékről van szó. a WP talán jobban szuperál, gondolkoztam is rajta, hogy veszek inkább egy "kisebb" lumia készüléket...meglehet, hogy azzal Faternak se lenne problémája
na de visszatérve: tényleg gázos így elindítani egy új vonalat szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest