Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
Egész nagy standja van a Huaweinek, ahogy látom... a GoPro-s video-hoz illik az a zene
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ha már 4,7 hüvelykes képernyő kijöhet FHD felbontással, akkor ez mé' nem?
-
Zsoltesz93
tag
Ez minden,csak nem telefon.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Egész barátságos a mérete, ez még jöhetne. Azt hittem 6.1" te jó ég, de nem. Tök vállalható lenne számomra.
-
HTC vagyok
csendes tag
Lassan már elég lesz egy értékelhető kamerát rakni a hét colos tabletekre, és kinevezni őket telefonnak...
-
bajaki
őstag
Nem rossz, egész pörgős kis gépezet. Bár ez már nekem is kicsit nagy lenne.
A videók pedig tényleg jók, lekötik a figyelmet.
-
kelly416
veterán
GRAT srácok! Jók az anyagok nagyon és jöhet még szerintem is ilyen "kandikamera" videó. Csak így tovább!
-
A méretétől eltekintve ,egész szépre sikeredet. nem sokára a 7" tabletektől búcsúzunk. És szép videó lett valóban,
-
Próféta
tag
Hát igen, ez már tényleg vágódeszka méret.
Ha valaki mindig akar magánál egy telefont is, meg egy tabletet is, akkor ez kényelmesebb, de különben szerintem nem nyerő. -
gzbotii
nagyúr
Nagyon tetszett Legendd videoja
-
prolad
addikt
Így használat közben nem tűnik zavaróan nagynak.Ha jó ára lesz akkor benevezek rá.
-
Zoja™
őstag
Na ez már tényleg ,,phablet" kategória.
Ezzel a kütyüvel már mindent kényelmesen lehet csinálni, netezni, filmet nézni, stb, csak éppen telefonálni lenne vele nehézkes.
-
balazsnagy38
tag
Kitűnő videókat csináltok és örülök h sok hír van az oldalon. Am megérte elvinni az operatőrt mert az az utazásos videó fenomenális
-
cr4sh-
tag
Srácok, tegyétek már mobil platformra is elérhetővé a vidiket, mert így elég nehézkes telefonról követni az eseményeket.
-
Nova96
őstag
Az már nem teló, de ha olcsó hó alternatíva lehet.
A go pro felvétel, meg jó lett, jöhetne több ilyen is.
-
falijja
őstag
A note is 2 kezes ez is ha zsebben elfér ez is akkor inkább 6"....
-
Cyberpunk
félisten
Én szeretem a nagyot. Ugye a méret a lényeg. De ez már nekem is sok.
Egyébként kár a kijelző felbontásért, ha valamin hát ezen elférne egy FHD-s panel.
-
BDave
őstag
A standos videó akár még reklámvideónak is elmenne!
Jó a stáb, jók az anyagok!
-
batai15
félisten
Szakadjak meg, de ez az ui. miui , csak át témázva. Még a menü szinei(fehér, narancs) is a miuitól vannak.
Meg merem kockáztatni hogy egy miui launcher van meg licenszelve meg moddolva.
Még a téma választó ikonja is a miuiról származik.[link]
itt a téma ikont nézzétek
100 hogy ez valami miui variáns a vidit alaposan meg nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínai gyártó standján megnéztük a 6,1 hüvelykes kijelzővel rendelkező óriástelefont, plusz vettünk egy videót a standról is.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest