- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murderer69
őstag
gyári rommal és gyári launcher-el nem kell hozzá nagy tehetség hogy megakassza az sgs.t az ember mert úgy gyakorlatilag kuka a telefon mondom ezt úgy hogy nekem is az van "jelenleg"
amúgy én nem az SE-t akartam ezzel lehúzni csak jelezni akartam mrlujoak kolléga felé hogy megint elkezdett trollkodni aminek megint csak sz@rdobálás lesz a vége....
-
mrlujoak
veterán
...és milyen poén, hogy nem is én hoztam szóba a Sony Ericsson-t, hanem más, aki "nekem szólt be"
Egyébként a telepítésre azért tértem ki, mert ha nem írom bele, akkor az újraindításos vélt-lagvédelmi megoldásom már csak azzal lehetett volna aláásni!
Értem ezalatt, hogy ok, elnézzük, hogy 2magos procival megy a gép.
Laggol.
Ok, biztos sok progi fut a háttérben, mert az a sok tesztelő vagy 1000 alkalmazást megnyitott...
Ok, akkor restartoljuk.
Laggol. Biztos azért, mert a sok tesztelő sok olyan programot telepített fel rá a teszteléskor, ami auto elindul, és ezért laggol.Na ez utóbbi eshetőséget próbáltam már élből hárítani...
Egyébként még mindig tartom, sok szeretettel várunk majd - ha lesz laggoló bemutatós Sony Ericsson hands-on video - a védőbeszéddel akár a Sony Ericssonos, akár egyéb fórumba.
Addig is ez a modell a videón bizony akad. 2 magos proci ide, feltehetően ezer megnyitott progi oda.
-
mrlujoak
veterán
majd várunk téged - és akik a megmondtuk ezeknek filozófiát nyüstölik - a hasonló indíttatásból fikázó tömegek közé, mondjuk egy Sony Ericsson esetében.
Gondolom, akkor nem fogsz - fogtok védőbeszédet írni, mert nem csíped - csípitek a SE-t...
Egyébként az egyetlen létező, elérhető sebességű megoldás egy újraindítás lenne, és ezt nem csak a tesztelő oldal intézhetné, hanem bizony maga a kiállító. Ha már azt latolgatjuk, hogy mennyi progi futhat rajta.
Nem hiszem, hogy a sajtósok minden másodpercben progikat telepítenének fel rá, de egy restart a már megnyitottakat (és nem automatikusan újra megnyitó) kipucolná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest