- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Az ember néha kimegy pisilni, vagy sörért (aztán megint pisilni
). Vagy csak lemarad valamiről, és vissza akarja tekerni. Nekem a HTPC-nél fontos a nagy tárhely, nem szeretek lemezeket cserélgetni. Aranyosak ezek a tablet-ek, csak nem igazán látom a funkciójukat. Neten olvasgatni biztos kényelmes rajtuk, de ehhez nagyon drágák.
-
balpeter04
tag
Szinte hazudnak az embereknek ezzel a 3D-vel, egyszerűen ilyen nem létezik, hogy egy sima 2D-s videót (pl.: fogyókúrás torna videó) ráteszel a telefonra az meg lejátssza neked 3D-ben.
-
AMD Power
titán
Ideje volt már az LG-nek is belépni a klubba. Érdekes ,hogy a kisebb méret mellett döntöttek.
-
UdVi86
aktív tag
A HDMI kábel nem annyira nagy gond. TV-be maradhat (vagy erősítőbe), a tabletből meg kihúzom, ha viszem el. De tény, hogy kényelmesebb a vezeték nélküli átvitel. Ilyen is van már ha jól tudom.
Távirányító sem rossz ötlet, bár én általában a film közben nem szoktam állítani semmit, esetleg hangerőt, de azt meg lehet az erősítőn vagy TV-n is.
Mindenesetre szerintem ilyen esetre jobb egy tablet, mint egy laptop, mert jobban elfér a TV mellett. Persze erre vannak kitalálva a médialejátszók is, de ugye azt meg máshol nem használhatod. -
Sefter
veterán
nagyon nyomul az LG (kb. az android korszak óta
)
ár/érték arányban nem szoktak rosszak lenni, kíváncsi leszek ennek az árára -
plus44
veterán
Amilyen jól indult, annyira meguntam ezeket a tablet-eket, de a Playbook nagyon izgat még (egyedül az)
-
Gusztáv
addikt
HTPC-nek nem igazán ideális. Az ember nem igazán áll neki kábeleket dugdosni, ha filmet akar nézni. Meg elindítod a fimet, lehuppansz a kanapéra, és ha valamit állítani akarsz, akkor fel kell álni. HTPC-hez szerintem alap egy jó távirányító, plusz egy rádiós bill. is jól tud jönni, vagy pl Adroidos telóra gpad.
-
UdVi86
aktív tag
A méret valóban elég szubjektív dolog. Nekem kb. egy ekkora lenne megfelelő a kezembe vagy talán még egy kicsit kisebb (22-23cm széles).
El tudnék képzelni egy ilyen tabletet, mint "HTPC-t". Csak leteszi az ember TV mellé, HDMI-vel összeköti, meg ráköt egy külső vinyót USB-n (ha van rajta ilyen) és mehet a mozizás. Viszont emellett hordozni is lehet. Gépeléshez meg jól jöhet egy külső billentyűzet dokkolóval. Így elég sok mindenre használható lenne.
-
Valentino K.
senior tag
Félelmetes s egyben elrettentő, hogy milyen tempót diktál a technika. Kíváncsi lennék, hogy hogyan nézhet ki a "3d-s" videó egy jobb plazma tvn
-
skajwa
senior tag
Ahhoz képest, hogy az iPad túl nagy, pottom 14 milliót adtak el belőle és minden gyártó 10-es tablet-tel jön ki 2011-ben...
-
toldy
őstag
Nem tudom, szerintem meg az ipad is túl pici, az új tab is pici, nekem egy 12-13,3" tablet kell.
-
hemaka
nagyúr
Egy tepsivel kamerázni érdekes lehet
-
gybazsi
senior tag
Ezzel az új mérettel lehet h jó döntést hoztak.
-
Xaels
félisten
"A készülék képes a full HD videók lejátszására is, igaz, a kijelző felbontása "csak" 1280 x 768 pixel, tehát elég felesleges 1920 x 1080 pixeles felbontást erőltetnünk rajta. De azért tudja, na." - Hát azért, ha egy nagyméretű FullHD-s tv-re akarjuk kikötni és úgy lejátszani az anyagot, akkor nem árthat szerintem, hogyha bírja.
Amúgy nem igazán értem, hogy egy tablet-be mi értelme 3D felvevésre képes kameraduót tenni. A kialakítás miatt szerintem nem a legmegfelelőbb eszköz ilyen célra, de lehet az LG-nél tudnak valamit. Ha ennek ellenére ugyanolyan árban jön mint a konkurencia, akkor ezt mindenképp pluszként lehet említeni, de ez attól is függ mennyire lesz használható.
-
janes74
senior tag
válasz
tariattila #3 üzenetére
A sok vedeléstől meg 2d-ben sem látnánk,nemhogy 3-ban.
-
jooker82
nagyúr
válasz
tariattila #3 üzenetére
Tavaly novemberben az optimus 2x megjelenésekor is ezt mondta mindenki,h biztos lesz v 200 k..stb...aztán kiderült,h 132-ér előrendelhető....
-
AS
félisten
Android 3.0 kb most ugyan az mint Wp7.
Van 10.1 es a Galaxy Tab 10.1 most az LG 8 as mértben, de lesz 7 es Asus Pad, meg sok már tablet.
Egy biztos Tegra2 es Android 3,0 tabletek nagyon jók -
kolosanyi
veterán
Szerintem igazuk van a mérettel kapcsolatban. De ezt a 3D mániát nem értem...
-
tariattila
veterán
nem tudom mennyire jön be majd nekik a 3D erőltetése mindenhol...
gondolom ez dobni fog az árán is...
inkább a zte vagy huawei tabletre szavaznék ... a megtakarításból hosszú hetekig lehetne vedelni -
Saccco
nagyúr
Csak úgy potyognak a tegrák.
-
krisztian112
senior tag
Nah az LG sem maradhatott ki a Galaxy Tab és az iPad versenyből
Elég tetszetős
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG is bemutatott egy táblagépet, mely elmondásuk szerint más, mint a konkurens eszközök.
- Projektor topic
- Milyen routert?
- Home server / házi szerver építése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest