- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
V B A
aktív tag
Kipróbáltam. Vicces.
Tealos
http://www.tealpoint.com/softos.htm -
V B A
aktív tag
Biztos lesz GSM verzió, az USA-ban is van 1-2 GSM szolgáltató, nem hiszem, hogy kihagynák.
Én egyébként is várnék legalább egy fél évet mielőtt megveszem, hogy kiderüljenek a hibák, kiadják az updateket.
Ja és meg kell várni az első 3rd party appokat, hogy ne kelljen egy vekkert vennem. :-)
-
V B A
aktív tag
Na, itt van minden ismert és ismeretlen, létező és nem létező fícsör:
http://www.precentral.net/palm-pre-feature-roundup
Nem vicc:
- No Alarm application (to clarify, you will be able to set alarms for calendar appointments, but there is no stand-alone Alarm application). -
V B A
aktív tag
válasz
Viktor0610 #58 üzenetére
A régi Palm OS-ra van Tom-Tom és Garmin is. Szerintem nem fognak sokáig habozni és lesz rá rendes navi.
-
V B A
aktív tag
Azt értem, hogy nem muszáj SD-ről navigálni, le lehet tölteni útközben a térképet. De mondjuk ez elég bünti a jelenlegi roaming adatforgalmi díjakkal.
Mondjuk ha elautózól Franciaországba sielni, kb. 3.000 km-t navigálsz, az elég sokba kerülhet.
A másik gond az, hogy ha feltöltöd a térképeket a telefonra, akkor "pótolhatatlan" gigákat foglalnak el a kevesebb mint 8-ból. Míg ha kártyázol, akkor lehet egy zenés egy filmes meg egy navis kártyád egyszerre és szinte korlátlan a memóriabővítési lehetőséged.
-
V B A
aktív tag
Szerintem a legnagyobb probléma az SD-kártya hiánya. Ezzel gyakorlatilag elvesztik azokat a felhasználókat, akik navigációt használnának vagy sokat hallgatnának zenét / néznének filmet stb.
Attól félek, hogy az első teszteken ki fog derülni még egy csomó hiányosság, olyan dolog amit már a régi Palmok és a mostani telefonok már tudnak, de ebből vmiért hiányzik.
A Centro-ból is hiányzik pl az SMS-kézbesítés visszaigazolás kérésének lehetősége. Persze minden megoldható, egy "-"-t kell minden SMS elejére írni, de azért ez így gagyi.
-
V B A
aktív tag
Egyelőre elvagyok a Palm Centro-val, de ha már olcsón hozzá leheta Pré-hez jutni előfizetéssel, nem fogok habozni.
Nekem a GUI nem jön be annyira, a grafikája néhol egy kicsit komolytalanra, csicsásra sikerült.
Az SD-kártya kispórolás meg sztem felháborító. A Centrom-ban 8GB SDHC van + a belső memória. Ehhez képest a Pre visszalépés. Zenékkel nagyon hamar megtelik 7,5 GB. Hogy lesz benne off-line navigáció?
Vannak még kérdések, de végre van innovatív telefon a hozzám hasonló QWERTY-buziknak is. QWERTY nélkül már nem vennék telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- További aktív témák...
- Ulefone Armor 21 256GB/8GB RAM (Fekete)
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest