- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vipnolf
aktív tag
az összehasonlítással szerintem várd meg hogy lemenjen az MWC. bár most elég gyenge szerintem, de ha valakinek van még új csúcs-tab a tarsolyában, akkor itt be fogja villantani. ha lement az MWC, hasonlítsd össze billentyűzet nélkül a csúcs-tabokat és be is tudod pozíciónálni.
elég nehéz most még árat mondani rá egyébként, de függetlenül 220k körül várható szerintem az LTE verzió.ráadásul abból kiindulva, hogy a T forgalmazza a TabletS -t, valszeg ezt is forgalmazni fogja, és egy emberi, elfogadható adatcsomaggal és előfizuval lemehet 150 körülire az ára. ami a tudásához képest már elfogadható árkategória. adatcsomag meg úgyis kell, anélkül max pingpong ütőnek jó...
ami egyébként negatívum, hogy billentyűzetet nem látok hozzá, de a Sony Mobile külföldi oldalain felsorakoztatott tartozékok pofásak. -
vipnolf
aktív tag
itt a hozzá szánt töltő-dokkoló
pont el tudom képzelni ahogy a nappaliban a dohányzóasztalon figyelelőtte egy bluetooth billentyűzet-egér párossal
-
vipnolf
aktív tag
-
vipnolf
aktív tag
ezt én sem értem miért nem mutattak be egy 720p készüléket sem. igazán lehetne a Z-nek egy kistesója. de az eddigi termékpalettán végignézve ez várható is. mindig bejelentik a zászlóshajót, és utána ennek mintájára jönnek a különböző kistesók. nem kell aggódni, ez ezúttal sem lesz másképp ebben biztos vagyok.
az más kérdés, hogy miért nem mutatták be. talán korai lett volna, valamit el kell lőni évközben is -
vipnolf
aktív tag
válasz
ManUnited #21 üzenetére
szerintem ezek korrekt árak. a tablet S 3G 199k a központi szalonban. szerintem ez hasonló áron lesz cca 220k), az S ára meg lemegy (cca 180k). nagyon nem merik feljebb vinni úgy gondolom, mert az S-ért sem itt kapkodtak annyira.
Ellenben a felsorolt kiegészítőket is meg kell venni... charging station, cover, display protector
teljesen beindultam, ide vele azonnal. abban csak reménykedni tudok, hogy az esetleg nem csak charging station lesz, hanem docking station... -
vipnolf
aktív tag
válasz
ManUnited #16 üzenetére
ha jól látom írják is ott a fórumon, h Wifi only for US market at the moment. szvsz az 500USD a wifi onlyért megy. A 800EUR meg LTE... ami korrekt. Persze nem olcsó, de mi olcsó ami jó...
Gondolom a szoftver még nincs a végletekig készen optimalizálás terén. Ha mégis, akkor 1 héten belül a boltokban kell lennie...
-
vipnolf
aktív tag
abszolút befutó, már nagyon várom. kellő tudás és erő. a dizájnt már nem is említem.
instant get részemről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest