- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Nézd, most vagyok 26. Blogodat nézve, feltételezve hogy most jelentkeztél közép suliba, az azt jelenti hogy olyan 12 év múlva tartasz majd ott ahol én. Azért 38 évesen én még nem akarok öreg lenni.
Egyébként a nevedet olvasva kicsit elsápadtam. Könyvtári rendszert fejlesztek a cégnél ahol dolgozom és van egy kapcsolódó adatformátum amit HunMarc-nak hívnak. Mondom ilyen nincs, még idehaza is kísért a munka.
-
DarkByte
addikt
1) Nincs mindenkinek okostelefonja
Mire idehaza meg tudnak egyezni bármi ilyenben is, lesz. Ebben az évben idehaza örülünk ha az a beígért NFC pilot lemegy amit tavaly a HWSW App!-on emlegettek a Mobiltárcások. Szóval szerintem idén semmi ilyen széles körben elterjedésre esélyes technológiára nem kell számítani.
3) A "kártya" egyszerűen lemerülhet
Nem feltétlenül. Ember legyen a talpán aki az NFC-s fizetési metódusokat tudja követni de van olyan elképzelés is ahol a SIM kártyád működik NFC bankkártyaként is, amit a mobilon futó app-al tudsz menedzselni. Ez pedig működik akkor is ha a mobilod akkuja épp halott. Mondjuk én logikusabbnak látnám hogy a mobil NFC hardverével menjen a dolog, már csak azért is mert szoftveresen nagyobb szabadságot enged, de ezt nyilván nem én hanem a bankok fogják a kényükre-kedvükre eldönteni. Akinek van okostelefonja az úgy is megszokta már mostanra hogy naponta kell töltögetni, úgyhogy kisebb az esélye hogy le van merülve a telefon (mondjuk a Note2-m bírj 3-4 napig is, szóval..).
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest