- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
jó kis mobil,érdekes hogy a nagyok összes funkcióival került ki a pici
-
Blyan
félisten
Azért én nagyon remélem, hogy Magyarországon nem lesznek kaphatóak 256-os készülékek, mert nagyon rossz fényt fognak vetni a WP7-re.
-
-
Blyan
félisten
válasz
vitar100 #129 üzenetére
Az Android közelebb áll ahhoz amit Symbianon láttál, a WP7 meg a lehető legmesszebb.
Más kérdés, hogy ez a telefon maga valszeg gördülékenyebben fog működni mint az Ace.
Javaslom mélyedj el a WP7 illetve az Android témákban, mert ezt így marha nehéz kitárgyalni.
Tudnod kell mit akarsz a telefonoddal, mire használod, milyen igényeket támasztasz, stb. -
vitar100
tag
Épp venni akartam egy Samsung Galaxy Ace-t.
Szerintetek érdemes megvárni ezt? Gyakorlatilag azonos a hardverük.
Symbianról váltok, és semmi tapasztalatom nincs az Androiddal. -
DanielK
addikt
Munkatársam azért nem vett 8GB-os iPhone-t, mert sok zenét hallgat. Mondta, hogy több, mint 20GB zenéje van. Mondtam egyszerű, vesz 32GB-osat. Azt sokallta. Akkor mondtam neki, hogy nincs más megoldás, ha variálni akarja a zenéit, akkor minden este odaül a pc elé és felszinkronizálja mait akar.
de ez sem tetszett neki... Egyszerre úgy sem tud 20 GB zenét hallgatni...
Na mindegy... Sokaknak ez szempont, ezek szerint. -
Ricardo
titán
Nem hozott lázba.
-
economist85
csendes tag
Persze, minden szubjektív, de nem is ez volt a kérdés! Oké, hogy a Nokia olcsóbb hardveren is szépen fut, valaki a kisebb kijelzőt is jobban szereti, meg vannak akiknek a műanyag is jobban bejön az alumíniumnál. De ezek mind olcsóbbá teszik a készüléket, mégis a Lumia 800 annyiba kerül, vagy picivel drágább, mint a nagyobb kijelzős, komolyabb hardverrel szerelt, aluházas androidok. A 710 árban hozza a hardvernak megfelelő szintet, de nem venném meg a rosszabb kijelző és a készülékház miatt!
Az utolsó Nokiam (E52) egyszerűen darabokra hullik szét a fémnek látszó műanyagok mentén, az előlapon már nem is csodálkozom, de a telefon mindig meglep valamivel: újabban a hátlapi kamera kerete potyog le a lencsével együtt - szintén fémnek látszó műanyag matrica az anyaga, úgy van odaragasztva. No comment!
Az hogy a rendszer mennyire kiforrott, nem vitatkoznék, szintén mindenkinek mást jelent a fogalom. Nekem bőven elég, hogy nincs memóriakártya, nincs előlapi kamera, egyszerű felületű az oprendszer (ok, letisztult, átlátható stb - a lényegen nem változtat, visszafogott, hogy gyenge vason is elmenjen - minél nagyobb árréssel el lehessen adni).
Sok itt a Nokia fan, több generáción keresztül az voltam én is, de kezembe fogtam 1-2 HTC-t, volt nálam almás cucc is, meg voltam párszor a győri Nokia szervizben, és elment egy életre a kedvem a Nokiától. Ettől függetlenül úgy látom, hogy a Nokia talán most majd ad el 1-2 telefont, mert maradt még rajongótábora, de valljuk meg őszintén, ha a ZTE csinálna hasonló minőségű cuccot ugyanezen az áron, jó kiröhögnék, mert ez a cucc pont annyit ér, amennyiért ők telefont szoktak csinálni, és a Nokiánál csak azért ilyen drága, mert Nokia. Így én kb. 2 évet adok a márkának, ha nem rukkol elő valamivel a döglött kutyák helyett, és ez a valami nem a 41mp kamera symbian alapokon.
-
Alwares
aktív tag
En szinte ehezem az egyedisegre, valtozatossagra, erosen feltem tole hogy hamar meg fogom unni, ahogy a droidot is.
Aztan a hetkoznapok mast hoztak. Egy ev alatt nem untam meg kicsit se, sot az ikonografikus progukat mar teljesen logikatlannak latom legtobbszor. Ezek a tileok (pivot-panoramak az appokban) nagyon ugyes talalmanyok. Annyira kenyelmes, egyszeru hasznalni, ritkan ereztem meg rendazert ennyire "habkonnyunek". Ezt a feluletet mindenki ismeri, nincs mit tanulni rajta. Es minden bizonnyal mindenki ismeri azt az erzest mikor csak pasztazza a szemevel a kepernyot, es probalja felidezni, melyik ikont is keresi, mit is akar csinalni, merre volt az a gomb. Itt ilyen nincs. Csak hasznalod es kesz, nincs felesleges tanulgatas, nem kell megszokni a UI-t.
Nagyon orulok hogy a Microsoft volt olyan meresz, hogy meglepte ezt a designt. A korabban koagyu, begyepesedett ceg most olyan meresz dolgokat (es jo) tesz le az asztalra, meg vagyok lepve
Orulok neki, az ikonokat mar borzasztoan unom. -
Peat;)
veterán
Itt azért látszódik a gyengébb hardware, eddig volt egy pozitív image a wp7 telefonokról e tekintetben, nem tudom jó ötlet-e ezt feladni. Vagy még nincs ráhegesztve normálisan, a 8 giga memória viszont egy nagy plusz pont. Ha csak egy féle kiadást csinálnak akkor több fogyasztói igényt lefed a 8 giga mint a ZTE féle 4 szerintem.
-
lvb
aktív tag
Tényleg kell 1 hónap, mire az ember belakja, megszokja és készségszinten használja a WP7-et, de utána nagyon tudnak hiányozni a megszokott dolgok. (pl. Exchange kapcsolat, a visszalépés lehetősége a legutóbb használt 4-8 alkalmazáshoz. Ott folytatódik, ahol abbahagytam!). Amúgy a Nokia Drive sem vészesen lassú. Az meg különösen tetszik, hogy az operedszer kilövi a p*ba az alkalmazást, ha nem töltődik be 3 sec alatt. (ha van splash screen, akkor is csak 20 sec van rá!)
-
jacis
nagyúr
Ez a 610 elég jellegtelen valami...
-
Blyan
félisten
Minden lelkes leendő L610 és ZTE Orbit tulaj figyelmébe ajánlom azt az eshetőséget, hogy ezek annyira alsó kategóriás készülékek, hogy lehetnek bizonyos programok amelyek nem fognak rendesen a háttérben futni a kevés memória miatt.
Másrészt pedig simán lehet, hogy nem erre a piacra lesz pozicionálva, pont az esetleg megkurtított szolgáltatások miatt.
-
facsong
csendes tag
Nekem nagyon tetszik a koncepció, bár megvárom a ZTE Orbit-tal összehasonlítva ár/érték arányba hogy jön majd ki. De amúgy pöcre megy rajta a wp7, a cikkben lévő videó csalóka ott tényleg lassú de ha felmentek youtubra és mások által feltöltött videót néztek ott minden hol akadás mentesen működik!
pl.:
http://www.youtube.com/watch?v=8u9v---X4Ug -
bok92
addikt
hát valahogy továbbra sem tetszenek a nokia telók......
-
Ádám16
addikt
Szerintem az eddigi WP telefonoknak, mindnek, egytől egyig (Toshiba-Dell-Zte; a nagyobbak mellett) volt egyénisége, nekem valahogy kitűntek a "tömegből", és nekem ez nagyon számít.
Külsőre is tutik voltak, ill. tetszett, hogy a rendszer 512-es rammal és 1gh-z pörgő processzorokkal(,stb.) hibátlanul tette a dolgát.
Biztos le leszek oltva emiatt, de én ezt a rendszert csak a felső kategóriába tudom elképzelni, bár már ma az 1ghz nem tartozik abba, de ez a soc röhej, a videókon is látványosan gondolkodik a készülék, mellesleg ezzel a készülékkel a Nokia a minőségi érzetet is dobta.
(csúnya,"sz@r"=olcsó oszt' vegyed) -
email6
tag
Szerintem csak a navi akasztotta meg a telefont. Itt pl. teljesen rendben van a Pepole Hub.
http://www.youtube.com/watch?v=I-K2GjZ4E_g -
adrianv
tag
Előlapi kamera??? NEm találtam a szövegben, de lehet ,hogy csak nem szúrtam ki.
-
DS39
nagyúr
ezzel az "élő" rendszerrel nem tudok vitába szállni, nem is akarok, biztos így van.
viszont az én szubjektív véleményem hogy ha már 16 millió szín megjelenítésre képes kijelzővel dolgoznak, akkor a menürendszer ne (többségében) 3 színből dolgozzon.
persze ehhez is hozzá lehet szokni, főleg úgy ha a működése sokkal meggyőzőbb mint a bughalmaz androidnak. (pl. 710-es verzió a külső designnal együtt nagyon eltalált lett, és nagyon simán fut videók alapján) -
catroot
veterán
Az egész Metro-ui teljesen új, sőt egyeseknek ezért is idegen, mert nem a megszokott sémára épül.
De itt sem egyforma az összes csempe, "él" az egész rendszer.
Ha esetleg nem használtál akár egy hónapig ilyen rendszert, akkor nehezen tudod elképzelni, hogy miről beszélek.
Így videó alapján, meg ha az ember megnyomogatja, tényleg egyhangú, nem jönnek ki belőle az ilyen apróságok.
@Johnny194
Mert olyan igényük van, amit az a rendszer tud kielégíteni. Mások azt nem értik meg, vagy nehezen, hogy XY miért használ WP7-et.
Én pl. már nem mennék vissza droidra, symbianra sem, vagy WinMo-ra.
-
Johnny194
aktív tag
Miért használnak még az emberek egyáltalán androidot?
-
prolad
addikt
Úgy tűnik mégiscsak jönnek az olcsó wp7 modellek.De nem kevés a 256mb ram?
-
DS39
nagyúr
ez a videó nem győzött meg, inkább nem kellett volna alacsonyabb képességű hardverre feltolni ezt a WP7-et. a menü mozgása még okés, de a dolgok olyan tipikus asztali windowsosan lassan töltenek be.
ja és ez a WP felület továbbra sem jön be, nagyon egyszerű, sivár, nem szép, nem kreatív.
-
domi007
őstag
Hát azért ez a sebesség már nem az amit a Snapdragonokkal a WP7 produkálni szokott...nem hinném, hogy megéri lerontani a rendszerről kialakult képet.
-
gzbotii
nagyúr
Hat az a zokenomentesseg messze van meg a legtobb doid szintjetol. Volt nekem 3GS es egy havernak meg 3G. A 3G 4.1 szoftal egy olcso-droid szintje alatt volt...lassu..lag stb. Az en 3GS-em 4.1-el meg elemnt..de a Wp vagy egy Desire szintjehez kozel nem jart.
Szoval az iPhone is aval az OS-el gyors amivel kijott -
mathaus=)
senior tag
Hát... én ma próbáltam ki egy Lumia800-at és mitmondjak.. ELKÉPESZTŐ.!Ilyen smooth telot még nemláttam teljesen akadásmentes az egész.. hihetetlen... erösen gondolkozom h a nyáron beszerzek egy 710-et.. minden egyből történik, semmi akadás.. sehol nemkell várni.. nagy jövő áll a wp7 előtt ha lejjebb viszik az árakat a marketplacen vagy ha lehet 3. forrásból származó appokat rárakni. mint pl iosen a jailbreak.. jólenne
-
=Mentor=
őstag
Nem rossz, bár a kinézete nem túl egyedi. A Nokia amúgy is legyen némileg kocka!
-
gzbotii
nagyúr
válasz
kiskaktusz #57 üzenetére
Ez mar eleg reg benne volta tervben...nem a Nokiak megjelenes es "sikertelensege" miatt hoztak ki ezeket
-
catroot
veterán
Hát nem tudom... ez a fémcsík az oldalán nekem olyan gagyi hatást kelt.
Most néztem csak meg a videót, tényleg elég lassú.
-
Alwares
aktív tag
Nem szándékom védeni a telót de szerintem itt a Nokia Drive a ludas. Az szerintem Lumia 800-on se egy szélsebes valami. És ezen meg még inkább leterhelheti a hardvert. Tévedés, hogy nem lassul be a WP7. Van rá példa. Ha komoly hardverigényű programot futtatsz akkor az egész rendszer lassabb lesz mig a telepítés be nem fejeződik. Nem számottevően, csak a konstrukciós műveletek (mint appba belépés ilyesmik). Az után ismét gyors lesz. Esélyes, hogy a Drive rohasztotta be itt is a rendszert. De csak találgatok és odébb van még a megjelenés is. Ez a sebesség 50k-ért teljesen jó, rosszabbra számítottam. De nem örülnék ha el olcsósítanák a rendszert, mert ha valami a WP7 sajátja, hát a megbízhatóság és sebesség az az...
-
dokee78
félisten
válasz
Brock Samson #79 üzenetére
Úgy tűnik az SD kártya hiánya jellemző lesz a droidokra is.
Lásd új Sony és HTC-k (MWC 2012)
-
catroot
veterán
válasz
kiskaktusz #57 üzenetére
Eddig nem az volt a gond, hogy kissé "prémium" és nehezen elérhető?
Mondjuk azért tartson meg egy szintet a rendszer.
@(#67) marlboromen
"egyszerűen nagyon nem jön be, halál unalmas"
Nem használtál még huzamosabb ideig ilyen rendszerű telefont, igaz?
Anno nekem is annak tűnt, féltem is tőle. De nagyon sok dolog van a rendszerben, amitől egyedi(!) tud lenni, a live tile-ok miatt, egyes hub-okról nem is beszélve, amik folyamatosan változnak.
-
Blyan
félisten
válasz
Brock Samson #79 üzenetére
Majd jövőre...
-
Brock Samson
csendes tag
Neha elcsabulok, hoyg egy WP7-es telot kene beszerezni az android tablet melle, mert tesztek szerint egesz jo sebessegre kepes meg egy belepo keszuleken is. De aztan ez a Zune masolgatas es az sd kartya hianya mindig elriaszt. Rovidlato dontesek a Microsoft reszerol.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
marlboromen #67 üzenetére
Nekem alapvetően tetszik a csempék egyszerűsége, csak olyan számomra, mintha a felület "nem lenne kész". Abszolút leírtad, én is dögunalmasnak érzem és ez lehet bármilyen telefonon/hardver alatt mégis olyan steril lesz. Mióta eladtam a Galaxy Ace-t nem használtam androidot, de megint visszatérek rá, mert szeretnék egy WayteQ xtab50 gps-t. Az ikonos megoldás nekem sokkal átláthatóbb.
-
Csak szerintem rohadt lassú WP7-hez képest?
Az még hagyján, hogy másodpercekbe telik megnyitnia a Nokia Maps-ot, de hogy a People Hub-ot is
Ha ezen a végleges Tango futott, és ennyit tud, akkor részemről most lépett rossz útra az MS a Nokiával együtt..A Settings->about menüpontról csinálhattatok volna videót..
-
dokee78
félisten
Az első képen olyan,mintha egy ujságból lenne kivágva a kezelőfelület és az lenne a kijelző alá rakva
-
tjb007
nagyúr
Csak tudja a Nokia, hogy mit raktak bele (de lehet, hogy ezt csak én gondolom így
).
Három dolog lehetséges:
1. A Nokia nem tudja, hogy mi van a telefonjaikban.
2. Szépen csendesen bekerültek ezek az okosított/ráncfelvarrt darabok a támogatott SoC -ek közé.
3. Kind elírta/félrehallotta. -
T.Peter
őstag
Mindenhol annyit írnak, hogy snapdragon s1. Viszont a qualcomm oldalán az s1-hez valóban a 27-es van írva (adreno 200-zal), a 30-as már s2 (adreno 205-tel). Viszont én sem tudok róla, hogy változtattak volna a követelményeken.
-
marlboromen
aktív tag
Jogos. De majd kiderül. Én szurkolok a nokiának, az utolsó európai gyártó, voltak is annak idején nokia telóim, és ha lenne egy normális droidjuk, most is az lenne. A lumia 800 gyönyörű. De ez a wp7 egyszerűen nagyon nem jön be, halál unalmas. De ennek ellenére ha lesz olcsón egy ilyen 610-es, beszerzek egyet, csak kívánciságból, hogy mégis milyen használni hosszabb időn keresztül egy wp7-es telót...
-
T.Peter
őstag
válasz
economist85 #54 üzenetére
A polikarbonát test valakinek tetszik, valakinek nem. A középkategóriás hardver csak android-dal az, a wp7 ezzel a hardverrel a high-end android-os telefonoknál is gyorsabb. A kijelző pedig egyeseknek pont megfelelő nagyságú, mert a nagyobb nekik kényelmetlen. A rendszer pedig max olyan funkciókat nem tartalmaz, ami egyeseknek hiányzik, de attól még kiforrott, jól felépített és élvezet használni. Az alkalmazások terén pedig pont a nokia ad olyanokat, amik eléggé nagy szerepet játszhatnak egyesek életében.
-
Воланд
titán
válasz
marlboromen #60 üzenetére
azt elfelejtetted hozzatenni, hogy szerinted. a nokia szerint meg nem zsakutca.
-
mrhitoshi
veterán
Remélem beköszönt az a korszak, mikor már a 40e FT-os készülékek is akadás mentesen fognak üzemelni. Nagyon korrektnek néz ki ez a kis Nokia is. A Lumia 710-et, láttam előfizuban 50-60-ért.
Ha ezt majd olyan 40-45e Ft-ért fogják dobálni, egyértelmű lesz, hogy az Android felkötheti a gatyáját.
-
Blyan
félisten
Nem tudni. Először is a 7x30-as Adreno 205-ssel megy.
Viszont van a 7227A jelzés SoC, ami ARMv7-es, és abban Adreno200 van (ahogy a cikkben írják).
Az más kérdés, hogy nem tudok róla, hogy 7227A támogatott HW lett-e.(#61) DanielK
Érdekes meglátás... bár eléggé szűk látókörű. -
marlboromen
aktív tag
válasz
kiskaktusz #57 üzenetére
Igeeen. Azért kíváncsi lennék, ha a lumia800-900-ra feltennének egy droidot, csinálnának hozzá egy a sensehez hasonló(nem hasonlító) felületet, mennyi fogyna belőle. Szvsz jóval több... Talán még most sem lenne késő... A WP7 zsákutca.
-
scyllarus
veterán
-
T.Peter
őstag
,,amely az eddigi előírásoknál gyengébb hardveren is elfut"
Még mindig nem az előírásoknál gyengébb hardveren fut el, hanem az előírásnak megfelelő gyengébb hardveren is elfut. Mivel nem csak a 8255-ös qualcomm soc volt elírva, hanem a 7x30-as is. Szóval lehet, hogy az a 7x27-es 7x30-as inkább? -
kiskaktusz
addikt
Olcsósít a microsoft, mert nem nagyon megy az a wp7 még a nokiával sem..
-
attilav2
őstag
Ennek az olcsó wp7-nek is mint mindegyiknek az lesz a fő nyavalyája hogy nincs elég tárhely és nem bővíthető. Hogy megtiltották a microsd-t a microsoft egyik legrosszabb döntése volt, ez az egyik fő oka hogy nem fogynak kellőképpen a wp7 telók. Az odáig rendben van hogy a lassabb kártyák esetleg megnövelik a program indítás idejét, de azért ez azzal kiküszöbölhető hogy előírnak a programoknak egy minimum belső tárhelyet, ez legyen 2gb és csak oda lehetne appokat feltenni, adatoknak pedig mindenki akkora microsd-t venne amekkorát akar.
-
economist85
csendes tag
Nem látom át, hogy mitől domborít nagyon a Nokia ezekkel a WP7-es cuccokkal! A Lumia 800 150-ért fut függetlenben, ezért az árért középkategóriás hardver, nem túl nagy kijelző, és polikarbonát ház dukál egy nem túl kiforrott, még kevés alkalmazással bíró rendszerrel megáldva. 160-ért már almás cuccot kapni! A HTC már évekkel ezelőtt szálcsiszolt alumínium tömbben kínálta a komolyabb modelleket, ma pedig ezt a szintet kb. 80-100-ért meg lehet kapni Android alapon. A nem túl ütős hardvert még tudták tovább butítani, a 710-es megkapta a gyatrább kijelzőt és a Nokiánál újabban divat szétesős műanyagházat (fémnek látszó műanyagkeret stb - E52 és társai!), a 610-ben pedig már a vas is elavult.
Ha 800-ast adnák a 710 árán, akkor talán, de így egyelőre a konkurensek sokkal jobb ár/érték arányú készülékeket forgalmaznak. A Nokia pedig a régen jól csengő márkanevére apellálva próbál presztízsterméket előállítani csökkenő piaci részesedés mellett - ez így egy "döglött kutya" típusú termék a BCG szerint.
Meg hát ugye Symbian, Mameo Linux, újabb Symbian, MeeGo, még újabb Symbian és most Windows Phone 7... Egy telefon - egy oprendszer stratégia! Jövőre milyen oprendszer lesz a Nokia csúcsgépeken, és honnan lesz rá megírt alkalmazás? Meddig lehet még 150-180 Ft-ért eladni nem rossz-nem rossz érzetű, de a konkurensektől elég messze lévő színvonalú telefonokat?
-
^Clown
addikt
Olcsó és használható okostelefonokat a népnek.
-
n0rbert0
senior tag
Ez is az a jófajta kopogós műanyagból készül, de legalább a hátlapja jól gyűjti az ujjlenyomatokat
-
Воланд
titán
-
válasz
krisztian112 #43 üzenetére
A Tangonak 800MHz.
@gabe8719: Persze, érthető volt, nem is azért írtam
-
krisztian112
senior tag
Egyébként nem úgy volt, hogy a WP7 alapkövetelménye az 1GHZ proci? akkor itt msot hogyvan?
-
AMD Power
titán
A 710 is nagyon jól fogy nálunk. Erre még nagyobb lenne az igény.
-
DaveHutt
őstag
Ha akadásmentesen fogja vinni a wp7-et, akkor erősen el fogok én is rajta gondolkozni. Hiánycikk az olcsó és használható okostelefon.
-
dergander
addikt
sokkal gördülékenyebb a winphone7 mint az android is kisebb telefonokon is elfut...
-
Воланд
titán
válasz
bolondember #31 üzenetére
nem, ez tenyleg lassabb. kerdes, hogy vegleges rendszer van-e rajta.
-
-
tjb007
nagyúr
A cikkben nem szerepel de a ROM mérete 8GB lesz, szóval ez már pl. nekem is megfelelne.
Jöhet még pár ilyen alsós WP7 -es telefon, főleg ha a Microsoft és a gyártók is szeretnének egy WP7 boom -ot.A SoC -ről szóló rész viszont érdekes, én úgy tudtam, hogy csak a 7x30, 8x50 és 8x55 támogatott de ha ez igaz akkor már a feltupírozott 7x27, a 7x27A is bekerült ezek közé ami igazából nem olyan rossz hír mivel bőven elég lehet (sőt, a videó alapján az is) és a Cortex-A5 mag miatt kevesebbet is fogyaszt.
-
Úúúú azért meredek lett volna 7227-et simán belerakni
,de gondolom ez a ráncfelvarrt kiadás, 7727A néven, ami már ARMv7-es
-
bolondember
MODERÁTOR
most csak nekem tűnt lassabbnak egy átlag WP7-es telónál?
-
hemaka
nagyúr
úgy néz ki, mint egy alcatel
-
anubys1984
aktív tag
Egy átlagfelhasználónak szerintem nincs szüksége több mindenre, mint amit a 610 tud nyújtani, ennyi pénzért pedig eléggé jó vételnek tűnik.
-
V.T.CS.
senior tag
nekem is tetszik,az ára is korrekt,de maradok az androidnál.
-
tommjee
senior tag
Máshol úgy olvastam hogy adreno 205 lesz benne
-
lindermen
senior tag
Mekkora a belső tárhely és lehet-e bővíteni? Ha ez is csak 4 Gb, mint a Tania, akkor már inkább az.
-
Retekegér
MODERÁTOR
A Tango hardverkövetelménye akkor alacsonyabb lesz?
-
Hennet
aktív tag
én nem látok 16millió SZÍN-t
sztem senki sem...árnyalat.
-
Sianis
addikt
Skacok a zenét nem kell erőltetni videó alatt. Ha nem beszéltek akkor jobb ha csend van, mint ez.
Sianis
-
Bailey
senior tag
"Ennek megfelelően a készülélben 256 MB RAM és egy (egyelőre ismeretlen típusú) Qualcomm MSM7x27 lapkakészlet tallható, amelyben egy 800 MHz órajelű, ARMv7 utasításkészletű processzor és egy Adreno 200 grafikus gyorsító található"/I]
Végre az androidos gyártók lassanként kidobják ezt a processzort, erre most rásózzák őket a WP7-es gyártókra.
-
aljuzer45
csendes tag
Hú az ára miatt megéri s csak kicsivel drágább az "SZAR" Huawei ideosX3(U8510) kaszlinál,meéy leszerepelt//Gyenge Proc,optimalizálatlan Gingebread 2.3.3// Éljenek a jobb,olcsobb kötyük.
-
kmarkk22
aktív tag
-
defymoto
senior tag
Maradok a Launcher 7-nél, Defy+.on
-
AS
félisten
Ez jó
Még gyengébb hardverel is gyors. Így jöhetnek az olcsóbb Wp7 telefonok többen tudják majd megvenni.
-
Brutális eb
addikt
Lehangoló tucat cucc.
Kártyásan 30- ezredesért esetleg.
-
B1T3
addikt
A 610-es várható ára nincs meg?
Olvastam egyébként olyan pletykát is, hogy 3,2"-es lesz a kijelzője, a kamerája pedig 3 megapixeles. Örülök, hogy ezek nem jöttek be. Szívesen megtapogatnék egyet kíváncsiságból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest