- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
En szinte ehezem az egyedisegre, valtozatossagra, erosen feltem tole hogy hamar meg fogom unni, ahogy a droidot is.
Aztan a hetkoznapok mast hoztak. Egy ev alatt nem untam meg kicsit se, sot az ikonografikus progukat mar teljesen logikatlannak latom legtobbszor. Ezek a tileok (pivot-panoramak az appokban) nagyon ugyes talalmanyok. Annyira kenyelmes, egyszeru hasznalni, ritkan ereztem meg rendazert ennyire "habkonnyunek". Ezt a feluletet mindenki ismeri, nincs mit tanulni rajta. Es minden bizonnyal mindenki ismeri azt az erzest mikor csak pasztazza a szemevel a kepernyot, es probalja felidezni, melyik ikont is keresi, mit is akar csinalni, merre volt az a gomb. Itt ilyen nincs. Csak hasznalod es kesz, nincs felesleges tanulgatas, nem kell megszokni a UI-t.
Nagyon orulok hogy a Microsoft volt olyan meresz, hogy meglepte ezt a designt. A korabban koagyu, begyepesedett ceg most olyan meresz dolgokat (es jo) tesz le az asztalra, meg vagyok lepve
Orulok neki, az ikonokat mar borzasztoan unom. -
lvb
aktív tag
Tényleg kell 1 hónap, mire az ember belakja, megszokja és készségszinten használja a WP7-et, de utána nagyon tudnak hiányozni a megszokott dolgok. (pl. Exchange kapcsolat, a visszalépés lehetősége a legutóbb használt 4-8 alkalmazáshoz. Ott folytatódik, ahol abbahagytam!). Amúgy a Nokia Drive sem vészesen lassú. Az meg különösen tetszik, hogy az operedszer kilövi a p*ba az alkalmazást, ha nem töltődik be 3 sec alatt. (ha van splash screen, akkor is csak 20 sec van rá!)
-
DS39
nagyúr
ezzel az "élő" rendszerrel nem tudok vitába szállni, nem is akarok, biztos így van.
viszont az én szubjektív véleményem hogy ha már 16 millió szín megjelenítésre képes kijelzővel dolgoznak, akkor a menürendszer ne (többségében) 3 színből dolgozzon.
persze ehhez is hozzá lehet szokni, főleg úgy ha a működése sokkal meggyőzőbb mint a bughalmaz androidnak. (pl. 710-es verzió a külső designnal együtt nagyon eltalált lett, és nagyon simán fut videók alapján)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest