Új hozzászólás Aktív témák
-
gabancs
addikt
válasz
zsirfecske #14 üzenetére
Nem tudom, hogy kik és milyen szempontok alapján válogatják be a telefonokat a készletbe.
Azt viszont tudom, hogy minden valamire való gyártó érdeke bekerülni. Talán nem fizetnek az illetékeseknek? Persze csak hangosan gondolkodom, tényleg nem tudom mitől függ.
De egy tény. A neves gyártók telefonjai vannak tonna számra, a Huawei vagy a ZTE meg egy modellel képviseli magát, már ha képviseli.
Szóval egyáltalán nem biztos, hogy a "használható" kategóriában is benne lesznek.
Csak a gagyi szinten, lásd Blade vagy Skate. De mondhatnám a Huawei nagyon olcsó modelljét is.Ütős kínai telefont még egyik szolgáltató sem forgalmazott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- Le Mans Ultimate
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest