- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vovi1
aktív tag
Telefonnal keveset netezek, nekem kicsi a telefonos képenyő, és az egér hiánya zavar. Néha app töltésekor használok WIFI hálózatot. Első megállapítás: eszméletlen gyors! Sokkal gyorsabb, mint a korábbi telók.
Az itthoni WiFi hálózatot néhány mp. alatt felismeri, felépíti. A mobilnet csak egy érintés, - adatforgalom engedélyezése ikonról + engedélyezése - azonnali internet elérés.
Ha jól emlékszem flash külső app-ról töltendő, de remekül kezeli, hozza a mozgó képeket. Szöveg igazítás a saját böngészővel is nagyon gyors. Feltűnő az álló és fekvő kép váltás azonnalisága.
Nem tudom mennyit fogyaszt ezalatt, nemigen használtam hosszabb ideig erre a célra. Szerintem itt is a képernyő fogyasztása a meghatározó, nem a hálózati kommunikáció és az adatfeldolgozás energiaigénye. A kijelző viszont nagyon hatékony. Másfél nap alatt sok telefon, kb 1 óra olvasás után 50 %-on áll az akku.
-
Hanon
tag
Na ne hülyéskedjenek már, ha az S 140-ről indul.
A P-nek az a dolga, hogy olcsóbb legyen az S-nél, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest