- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
Remegve vártam a HTC bejelentéseit az MWC-n. Mondtam magamban, hogy a Galaxy S2 és Arc és társai után a HTC erre vajon hogyan fog überelni?
Hát, sehogy. Sense-el. Ami pont (szerintem) semmit sem ér, mert Marketes appokkal SOKKAL komolyan felületet össze lehet rakni.
Hardveresen sem léptek előre, szoftveresen parasztvakítanak. Komolyan: +256 MB RAM és újabb Sense? Ezért vegyen az ember 140.000-ért új telefont? Lassan 1.5 éves a HD2-m, fut rajta Windows 6.5.X, WP7, Ubuntu, Android Gingerbread AOSP vagy CM7. Ugyanaz a hardver, mint az "újakban". Ja, és kb 1 hónap múlva 99% hogy kijön egy custom ROM az "új" sense felülettel ha valaki arra izgulna. Ingyen. Hozzáteszem, hogy eredetileg WinMo 6.5.0 oprendszer van rajta
Eddig nem volt kérdés, hogy milyen telót veszek. Naná hogy HTC-t. A HD2 annó akkora durranás volt, hogy idáig hallatszott. Amit most lenyomtak az sajnos csak egy csendes puki... Facebook gomb, anyám...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest