- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=ZsocC=-
tag
a MIFI jó cucc! =D nekünk a kocsiban figyel egy.. =D
-
csibiur
csendes tag
Jótanács, a H200-as kamera szériahibás és felvételkor lehet hallani a kamera működésének a hangját, ami egy ilyen zavaró monoton zajban jelentkezik. Adott ki hozzá a Samsung egy firmware update-et, ami megszűnteti a problémát, szerintem azt tegyétek rá
-
baliii
senior tag
Tudja valaki, hogy mi a típusa ennek a samsung notinak? Nagyon jól néz ki a képen.
-
Skynet258
veterán
Várjuk a beszámolókat!
Ha találtok valami androidos ereklyét, akkor hozzátok, akár meg is veszem.
Csak offban: van most a Crumpler tatyóknak hazai forgalmazója? Mert én nem találtam, elvétve van pár régebbi darab raktárakban, azt annyi. Mondjuk mindegy, vettem Angliából egy Messenger Boy 7500-öt, de érdekelne, hogy akkor most ez van itthon is, vagy mi van?
-
fi:zi'k
nagyúr
Ha tényleg ennyire osztogatják a pendrive-okat, akkor tényleg hozhatnátok egy zsákkal és nyereményjátékban ki lehetne osztani. A kutya nem nézi, hogy mi van rajta, ti meg még népszerűbbek lennétek.
-
HÁ
csendes tag
Príma, príma, igazán jól bekészültetek - hehhe.
A (tér)ERŐ legyen Veletek!
-
LordTech
tag
A Samsung nagylelkűen nem egy H200-as kamerát adott ?? - mert a leirásban H20-as szerepel, ami nekem egy kicsit tévedés gyanús!
Továbbá én is nagyon várom a közléseiteket, de mindenek előtt érezzétek jól magatokat!
-
plus44
veterán
Gyerekek, mintha háborúba indulnátok!
Hell Yeah!
-
Hennet
aktív tag
Alsógatyát is vigyetek srácok.
-
anatre1
tag
Jó lesz az esemény
Hoztok nekem egy Pen-t? -
sede7
tag
Sajnos még így is a megbízhatóbb repterek között tartják számon a miénket. Londonban (LHR) csak egy terminálon kb. 20ezer elkeveredett bőrönd fickándozik gazdátlanul. Országtól függetlenül ajánlom mindenkinek a fóliázást - szomorú, de hasznos.
Jó utat, hozzatok bada 2.0-t az eredeti Wave-re!
-
Elég szépen összekaptátok magatokat
5 ember az már elég komoly stábnak minősül egy nyomtatott orgánumnál is, hát még egy online újság esetén!
A szponzoráció dícséretes, hajrá MA!"...ha Ferihegyről indulsz, vagy oda érkezel, akkor nem érezheted a cuccaidat biztonságban. (Ezt mennyire kiábrándító leírni...) ..." - egyetérteni vele is kiábrándító, főleg azért mert tudom hogy ez a mondat igaz.Sajnos.... Egyszerűen kénytelen vagyok a teljes fotós szettet a kézipoggyászban vinni (elfoglalva a helyet pl. egy notebook elől), mert a keményített burkolatú bődöndben minden esély meg van rá, hogy kilopják, vagy rommá törjék....
-
ThorsHUN
őstag
GL HF!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ZenBook UM325UA - 13,3" FHD OLED - R5 5500U - 8GB / 512GB SSD - USB-C - SK bill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Xbox Series X
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest