- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=ZsocC=-
tag
a MIFI jó cucc! =D nekünk a kocsiban figyel egy.. =D
-
csibiur
csendes tag
Jótanács, a H200-as kamera szériahibás és felvételkor lehet hallani a kamera működésének a hangját, ami egy ilyen zavaró monoton zajban jelentkezik. Adott ki hozzá a Samsung egy firmware update-et, ami megszűnteti a problémát, szerintem azt tegyétek rá
-
baliii
senior tag
Tudja valaki, hogy mi a típusa ennek a samsung notinak? Nagyon jól néz ki a képen.
-
Skynet258
veterán
Várjuk a beszámolókat!
Ha találtok valami androidos ereklyét, akkor hozzátok, akár meg is veszem.
Csak offban: van most a Crumpler tatyóknak hazai forgalmazója? Mert én nem találtam, elvétve van pár régebbi darab raktárakban, azt annyi. Mondjuk mindegy, vettem Angliából egy Messenger Boy 7500-öt, de érdekelne, hogy akkor most ez van itthon is, vagy mi van?
-
fi:zi'k
nagyúr
Ha tényleg ennyire osztogatják a pendrive-okat, akkor tényleg hozhatnátok egy zsákkal és nyereményjátékban ki lehetne osztani. A kutya nem nézi, hogy mi van rajta, ti meg még népszerűbbek lennétek.
-
HÁ
csendes tag
Príma, príma, igazán jól bekészültetek - hehhe.
A (tér)ERŐ legyen Veletek!
-
LordTech
tag
A Samsung nagylelkűen nem egy H200-as kamerát adott ?? - mert a leirásban H20-as szerepel, ami nekem egy kicsit tévedés gyanús!
Továbbá én is nagyon várom a közléseiteket, de mindenek előtt érezzétek jól magatokat!
-
plus44
veterán
Gyerekek, mintha háborúba indulnátok!
Hell Yeah!
-
Hennet
aktív tag
Alsógatyát is vigyetek srácok.
-
anatre1
tag
Jó lesz az esemény
Hoztok nekem egy Pen-t? -
sede7
tag
Sajnos még így is a megbízhatóbb repterek között tartják számon a miénket. Londonban (LHR) csak egy terminálon kb. 20ezer elkeveredett bőrönd fickándozik gazdátlanul. Országtól függetlenül ajánlom mindenkinek a fóliázást - szomorú, de hasznos.
Jó utat, hozzatok bada 2.0-t az eredeti Wave-re!
-
Elég szépen összekaptátok magatokat
5 ember az már elég komoly stábnak minősül egy nyomtatott orgánumnál is, hát még egy online újság esetén!
A szponzoráció dícséretes, hajrá MA!"...ha Ferihegyről indulsz, vagy oda érkezel, akkor nem érezheted a cuccaidat biztonságban. (Ezt mennyire kiábrándító leírni...) ..." - egyetérteni vele is kiábrándító, főleg azért mert tudom hogy ez a mondat igaz.Sajnos.... Egyszerűen kénytelen vagyok a teljes fotós szettet a kézipoggyászban vinni (elfoglalva a helyet pl. egy notebook elől), mert a keményített burkolatú bődöndben minden esély meg van rá, hogy kilopják, vagy rommá törjék....
-
ThorsHUN
őstag
GL HF!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Autós topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest