- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
na ezert nem veszek meg többé telót a megjelenésekor, főleg nem Nexus S áron, hanem megvárom a harmadik firssítést, optimalizációt, és használtan, számomra elfogadható pénzért szerzem be. nem akarom a guglit védeni, de okostelóknál bizony előfordulhatnak ilyen hibák meg úgy egyáltalán mindennél (Murphy ugyebár), de a Nexus S esete nem azt jelenti (számomra) hogy az Android szar.
számomra az iOS-nál mega WP7-nél nem az optimalizáltság kezdődik, hanem a zártság, túlságos leegyszerűsítés. -
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #67 üzenetére
most mid van?
amúgy magában nézve az Omnia II sem rossz, de érezni lehetett rajta hogy a WinMo visszafogja. a Samsung-féle touchwiz egy rossz wiz, akarom mondani vicc volt, azt kiiktattam, de miután feltettem az SPB Mobile Shell-t, már totál nevetséges volt, hogy valahol az alap WinMo felület jelent meg, valahol amit a Samu ráhúzott, valahol meg az SPB. meg a RAM is mindig kevés volt, Android-dal ez egyszerűen nem jelentkezik, mert a rendszer normálisan kezeli a progikat. -
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #59 üzenetére
ami hátrány: csak kiherélt iGo van Android-ra, Garmin meg egyáltalán nincs.
ami előny: minden mása WinMo az Android-hoz képest egy összehányt roskadozó tákolmány. egy régi ház, ami össze akar dőlni, tolddozzák-foltozzák, gerendával
kitámasztják ahol lehet, de hiába. az Android pedig egy jól átgondolt, röccenésmentesen futó, integrált szolgáltatásokat nyújtó, ízlésesen kinéző rendszer. meghökkentő a különbség, nem gondoltam volna. -
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #55 üzenetére
nem utolsósorban ezért is lett a Desire a Winmo-t leváltó gépem. gyors hardver, igényes összeszerelés, Android.
speedshop-ban próbálgattam a Moto-kat, tetszettek is, Defy meg a Milestone, de hülyét kaptam h rengetegszer véletlenül megnyomtam vmelyik előlapi érintőgombot. az optikai tapi/egér az Opera-ban pedig a jó öreg Samsung i780-ra emlékeztet, bár itt sajnos csak 4 irányba mozgatható a kurzor, nem teljesen szabadon. -
rumos14
nagyúr
számomra a fizilkailag benyomható gombok és az optikai tapi hiánya miatt inkább visszalépés a sima deziréhez képest. a belső tárhelyet pedig 8 gigára illett volna növelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP 635 laptop eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest