Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó pár éve PDA-im vannak, a mostani, ami már jóideje szolgál egy i780, ami nem a kis méretéről híres, szóval tisztában vagyok a PDA-k általános méretével és megszoktam őket.
Nekem az elnevezés az, ami böki a csőrömet. Ez olyan, mint a személyautóknál történt, hogy folyamatosan nőttek a kategóriák, egy mai alsóközepes szedán nagyobb, mint amekkora 20 éve egy középkategóriás autó volt. Erre behozták a kiskategóriás autók alatti kategóriát. Igény és piac volt rá, jó id, hogy vannak, csak az elnevezések tűnnek parasztvakításnak.
Ugyanez történik most a mobilokkal. Emlékszem még a régi készülékeimre, amikor 2,8" volt az átlagméret, amikez képest a 3,5"-ös PDA-m hatalmasnak tűnt. Aztán nőttek a kijelzőméretek, most már nem tudják hova terjeszkedjenek, mire valakinek eszébe jutott, hogy te, ezt igazából kisebb méretben is meg lehet oldani, felesleges a tepsi. De hogy adjuk el a jónépnek? Nevezzük mininek, majd megveszik.
Most meg már azt látom, hogy ha egy készülék kijelzője csak 3,2", akkor hőbörögnek miatta. -
Én már unom ezeket a mini elnevezéseket - nem csak itt ,de más gyártónál is. Egyedül a SE-nál van értelme a mini megnevezsénél, de pl itt a HTC-nél a mini-t kellene az alapnak tekinteni, a bátyját pedig HD2 batárnak vagy böszmének (PR szempontjából HD2 max-nak) kellene hívni.
Nem ezek a minik, hanem az alapok nagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged