- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Az ötlet maga jó, viszont biztosra veszem, hogy meg fog bukni a termék, mert a kivitelezés szar. Nem lesz vevőköre.. És mivel megbukik, ezért 10éven belül senki nem fejleszti tovább majd, pedig jó irány lenne..
Kiváncsi vagyok, hogy ki gondolta azt, hogy 2Gb memóriát tegyenek bele. Én addig ki nem adtam volna, amíg min 16Gb nincs benne. Hiszen a lényege pont az, hogy minden a cserélhető kütyün van tárolva, de ha az megtellik pár zenétől és képtől akkor ki van lőve az értelme. Ekkorát hibázni:S
Valamint ezek a dzsekik is elég érdekesek a szememben. Kicsit több fantáziát várnék azoktól akik fizetést kapnak, hogy alkossanak. A digitális képkeret pl tök jó lenne, ha érintő kijelző lenne rajta, és 3g-s lenne, tehát ott csücsül az asztalomon és videotelefonálok vele. A keret maga pedig egy dockolóban töltődik. Meg hasonló ötleteket várna az ember... Vagy pl. egy üzleti/munkás/otthoni telefon dzsekit. Felkelek, benne van az otthoni dzsekiben, nincs benne kamera, nagy kijelző se, semmi extra, telefon és sms ami kell otthonra. Beülök a kocsiba, beledobom az autós dzsekibe, egyértelmű itt is mi az igény.. Kertész vagyok, kell egy strapa dzseki, mert ütöm vágom, másnak meg luxus aranyköves kell hozzá a tárgyaláshoz. Este pedig bulihoz egy jó kamerás, nagy kijelzős vagány cucc.. Aki sokat utazik kocsi nélkül annak pedig egy nagy érintőkijelzős, hogy tudjon netezni útközben buszon. Aztán a pc-hez is egy dokkoló dzseki, hogy tudjon szintkrinizálni.. Egyetlen egy ilyen irányt látok, a futós dzseki, annak pl van értelme. de a többi tré:/ A jbl-es hangfal helyett én pl egy olyan dzsekit dobtam volna ki, amin van egy nagy kijelző, és egy jack kimenet, amit rögtön rádughatok a hifire, nem kis recsegőkre..
Na, ezeknek lenne értelme, de ezek a fostalicskák amit ezek művelnek tönkreteszik az alapgondolatot.. Szerintem ronda az összes, kicsit kellett volna még tervezgetni..Amúgy pedig 2009-van, már mindenben van wifi, mi értelme rádugni ezeket egymásra, mikor elég lenne, ha a zsebünkben lenne egy adattároló wifi-vel, és minden dzseki levegőn keresztül mentene rá, és érne el róla dolgokat? Ez a jövő, nem hogy dugdosgatom össze vissza, és tölt perceken át mire használhatom..:S
Persze hozzáteszem, hogy a wifi meg eléggé károsító hatású a testre, de kinek nincs otthon már wlan routere, akkor meg már mind1..
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged