- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A OnePlus 10T is törékeny jószág lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
f.begbie
tag
Az a baj, hogy te még mindig ott tartasz, hogy a Samsung= divat a Nokia= egyszerű menü. Ha legalább az előző híreket végigolvasnád, akkor tudnád, hogy régen nem erről van szó. A Samsung Omnia HD sem csak azért jó, mert Samsung, hanem attól, hogy a Samsung gyártja a legjobb mobil kamerát, az S60 touch okos érintőoprendzser, a telefon alkalmas egy hd videólejátszónak és tud még egy rakat olyan dolgot, amit mások vagy nem, vagy csak rosszabb minőségben.
Ezzel szemben a Motorola, ami régen egy igencsak jó márka volt, elvisz Barcelonába egy, már 1 évvel ezelőtt is elavult telefont, mint csúcsmodellt, amivel max leégetni tudják magukat. Na ez a nem mindegy!
-
hans87
tag
Ebben részben egyetértek, a Moto nekem hiányozna (egyrészt, mert azért voltak jó kis cuccaik + másrészt, minél több gyártó, annál több lehetőség vásárláskor), a Samu-ba én is csalódtam, U600-tól 2 hónap után szó szerint menekültem.
Ami ezt a telót illeti, hááááát.....
Ha tavaly bemutatták volna itt és kedvező áron adták volna akkor asszondom OK!
De, itt az Omnia HD / N97 / Beat DJ / GM730 / stb, és azért ezek kicsit magassab technológiai szinten mozognak, És nem azért mert, a Nokia a telefon / a Samusng meg most divat lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS érintő i7-1265U 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Corsair RM 750 - tökéletes állapotban, dobozában eladó!
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thrustmaster t-lcm pedál
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest