- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Szép!

Én is mindent szét moddolok, ha van rá esély. De ha nincs, akkor is megpróbálom!
(mobilok mindig, ipod touch, psp, stb..)Haveromnak van egy 160gigás ipodja (ha jól nézem wikit, akkor az is egy classic, méghozzá 6g),arra is fel lehet ezt varázsolni?
Illetve van még elfekvőben egy 2g ipod nano. Csak azért nem nyúltam még hozzá,mert el akarom adni, de olvastam, hogy az 1g nanora is lehet okosságot varázsolni, de 2g-ről nem találtam semmit.
Vajon lehet vele kezdeni vmit?Bocs, hogy téged zargatlak ezzel, csak látom beleástad magad a témába!

Nekem már az is elég, ha vmi gyűjtőoldalt mutatsz nekem, a többit megoldom, hiszem nagyobb az öröm, ha magad fedezed fel

Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 i7-11850H / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX A3000 Professzionális Workstation
- Xiaomi 15T Pro fekete 12/512GB bontatlan
- Nintendo Switch 2 (garis)
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / 1920 1200 IPS / Garancia
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Death Stranding Director s Cut
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest