- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerencsére nem kell a PhysX, és ha csak másodpiac lesz a továbbiakban a miénk, akkor el is fog tűnni a játékokból. (mármint abból a párból, amiben benne van) Gondolom, ha most a szimulátorok menők lennének igény is lenne a PhysX-re, Havoc-ra meg ilyenekre, de a világ fele fantasy MMO-kal játszik, a másik fele meg FPS-ekkel, ahol rögtön azt keresik, hogy hogyan ugorhatnának 20 métert, szóval a realisztikus fizika nem épp elvárás (talán épp ellenkezőleg).
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
atti_2010 #67 üzenetére
Az nvidiának is muszáj lesz igazodni a piachoz. Csak akkor tudja drágán adni a kártyáit, ha veszik is. Ez üzlet, az nvidia befektetői pedig működő üzleti tervet várnak a cég vezetőitől. Szóval az nem működik, hogy minden alap nélkül majd drágán adja az nvidia a kártyáit, mert nem lesz aki megveszi. Pénzük már nem nagyon van, hogy megvegyék kilóra megint a fejlesztőket, vagyis a kártyával kell valami nagyot dobniuk.
Sajnos, ha továbbra is erőlteti a nyers grafika helyett a PhysX-et, akkor bukni fog.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem jelenleg lényegtelen, hogy milyen lesz ez az nvidia széria. Bármekkorát is hazudik az nvidia, az új széria meg fog jelenni jövő évben, bár arra nem innék hideg vizet, hogy az első negyedévben. (persze biztos dolgoznak gőzerővel, hiszen minden órában pénzt, piacot és rajongókat vesztenek)
Én is épp vásárlás előtt állok, de arra jutottam, hogy amíg nem lesz DX11-es az a játék ami miatt miatt cserélném a régi kártyámat, addig nincs értelme lecserélnem. Persze mindenki más játékkal játszik, az én kedvencemhez várhatóan 2010 első negyedévében várható a DX11, vagyis nem kell olyan sokat várnom. (remélem) Most magasak az árak a DX11-es szegmensben, hiszen nincs konkurencia, de engem nem kerget a tatár, kivárom míg lesz. Lehet hogy akkor is ati kártyát fogok venni (most is az van), de akkor már sokkal olcsóbb lesz, bárhogy is sikerüljön az nv új szériája.
A lényeg az, hogy ha valaki DX11-es kártyát szeretne, de még nincs DX11-es játék, amivel játszana is, inkább várjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gurulunk, WAZE?!
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sorozatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Sapphire R7 250 1GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest