- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Légies iPhone halvány színei
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Wow - nem tudtam hogy a portfolión belül ennyire kicsi a diszkrét kártyák jelenléte. Azt tudtam hogy nyereségesek, sőt a 3. negyedév riportja után még a részvényeik árfolyama is megugrott...de ez meglepett.
A marketinges dologban nem értünk egyet: szerintem az hogy lejáratják a cég termékeit nem használ a többi szegmensnek sem. Teljesen figyelmen kívül hagyják a humán faktort: nevezetesn hogy pl az emberek nem szeretik ha hülyének nézik őket. Én most ott tartok, hogy ha kijön egy mobil kütyü NV procival, ami akár még kicsit többet is tud mint a konkurrencia, akkor sem őket fogom választani. Ahhoz hogy a mérleg visszabillenjen, sokkal (úgy értem: SOKKAL) többet kell letenniük az asztalra, sokkal jobbnak kell lenniük (10 % különbség pl számomra ez esetben édeskevés lenne). Pedig nem vagyok "ilyenolyanfan", egyszerűen csak elpárolgott a bizalmam és a szimpátiám velük szemben (a többi piaci szereplő viselkedésétől teljesen függetlenül). Ha én vagyok az egyetlen ilyen, akkor a Nvidia marketingesei vállveregetést érdemelnek...ha nem, akkor viszont lehet hogy el kéne gondolkozni azon hogy mit és miért csinálnak.
-
Peter13
senior tag
Nem értem miért olyan fontos a jobb felső sarok...nekem pl mindig a bal felsőben fut a FRAPS. Meg egy kép semmit nem jelent: tegye fel a kezét aki egy ilyen minőségű kép alappján meg tudja mondani hogy milyen beállítások (felbontás, szűrés) mellett készült a screenshot.
A korábbi húzásuk után én is kételkedek mindenben, és szerintem az Nvidia itt cseszte el...nem, nem azt hogy én kételkedem bennük (azt pont le****ja), hanem hogy súlyos mértékben vesztettek a hitelességükből. És ezt azért nem értem, mert semmibe sem került volna megtartani amit évek alatt pici apró lépésenként (kezdve a 6600GT-től) felépítettek. Anno amikor az fx széria bukott, a jó öreg ti4200-es állta a sarat a hétköznapi felhasználások terén, mondvacsinált bejelentések és mindenféle prolongált átnevezgetés nélkül. Belőtték az árát, támogatták a drivereket, és kihúzták vele a következő generációig. Most meg...én az egész marketing bagázst lapátra tenném, mert ez a "stratégia" amit követnek (követnek?) egy gyalázat és szerintem nagyon sokba fog kerülni (mert -sorry Abu- a kiesett nyereség is veszteség, és abból szorgalmasan halmoz fel Nvidia PC üzletága jó ideje már. Ezen pedig a professzionális felhasználásra kínált kártyák jó pozíciója nem segít. Ezt elcseszték, csúnyán).
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Steam topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest