- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
gordonfreemN #25 üzenetére
nagyon hasznos infó, köszönjük a frissítést. én azóta vadászok egy második U2414H-t, hogy olvastam a cikked, de nem jön szembe
-
hoffman_
nagyúr
válasz
gordonfreemN #6 üzenetére
hm, végülis ha egyszer szembe jön aprón, egy próbát megérhet. köszi ezt a kiegészítést
-
hoffman_
nagyúr
válasz
gordonfreemN #4 üzenetére
ejha, na akkor ezt mindenképp számításba veszem, köszönöm! nagyon szeretem ezt a monitort, érdemi váltást mai új piacon jó drágán tudnék eszközölni, ezért gondolkodtam kettőben. ezek után viszont meggondolom
nagyon érdekes mutatvány, főleg hogy ilyen véletlenszerű időben.
ui.: mondjuk a miniDP aljzat az enyémen úgy fest, hogy elszállt, még nem tudtam DP kábellel kipróbálni. remélhetőleg nem a VGA oldal mondta be az unalmast. ha a monitor a ludas, akkor szomorú lesz, 5 év alatt nem sokat volt babrálva.
-
hoffman_
nagyúr
jó kis írás ez, a stílus nekem pont jó volt, a hossz és tartalom szuper, velős, tanulságos. nem volt rá szükségem, így nem néztem utána, de jó tudni az MST funkciót, én is ilyen monitoron vagyok, lehet, hogy vadászok mellé még egyet.
köszi!
ui.: Lanberget én sem/nem ajánlom. bár nagyon zavar a környzeteti lábnyoma az Ali rendeléseknek, de Mo-n ár/értékben nem igazán létezik érdemi választás. ha van ideje az embernek, akkor a Ugreen kábelek nálam nagyot mentek eddig.
szek.: rtikán kattintok/olvasok érdemes Logout cikket, most innen írtam a hsz-t is, visszaadtál egy kis retro jóérzést, el is felejtetem mennyire szerettem a régi fórum arculatot, maxiköszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest