Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raci
csendes tag
Egyik ismerosomnek ilyen tipusu msi-je van, hat mit mondjak...ez a laptop nem a strapabirosagarol lesz hires. Kis csuklopantjai miatt a kepernyo szabalyosan "lifeg" (kb 3-4 centis holtjateka van ami mondjuk buszozasnal, vagy csak sima egyszeru hasznalatnal is elegge kenyelmetlen lehet), olyan erzest keltett bennem mintha barmikor letorhetne az egesz kijelzo.
Billentyuzete, sot az egesz klaviaturaja gepeleskor benyomodik,behajlik...
Az ok, hogy a belul a gep tenyleg rendben van, de akkor mi lesz ha az emlitett dolgok miatt tonkre megy a noti?? ...Acer Extensa 5620Z
-
marcee
addikt
Hejj, ha nem Sis chipset lenne benne, hanem intel, akkor marha jó kis kommersz gép lenne.
15,4"-es és van num pad, gratts! -
jones965
Modder
Mikor elolvastam a cikket, és látva a mellékelt fotót, dezsavű érzés fogott el.
Ugyanis közel 2 éve használok egy EX 600 notit.
Mintha őt láttam volna viszont, sehol nincs rajta külső változtatás.
-
orbano
félisten
válasz
TheDragon007
üzenetére
ülj fel egy magyar vonatra, vagy rosszabb, egy volánbuszra

-
orbano
félisten
válasz
TheDragon007
üzenetére
viszont hasbaszúr a dugó, ha nem első osztályon utazol

egyébként érdekes, mert nekem az oldalsó csatlakozós notebookoknál sohasem lógott semmi a billetnyűzetre és az egeret (tapipadot) mozgató kezemet sem akadályozta. viszont 2 perc alatt agyfaszt kaptam az olyan géptől, amin elöl vannak ezek a csatik. -
negyedes
addikt
Ha nem lenne az a sis csipkeszlet akkor tokeletes lenne. De tornem a kezet annak aki a hang I/O elore teszi a kartyaolvasoval egyutt.

-
glutamin
őstag
Így van. Látszik, hogy aki tervezte, nem használta még ilyesmit. A helyes elrendezés szerint hátul és oldalt vannak a csatlakozók. Én szívem szerint figyelembe venném a szellőzés és az optikai meghajtó elhelyezésénél azt is, hogy sokan külső egeret használnak a latpotól jobbra. De ez mondjuk kisebb probléma.
-
Peter13
senior tag
Kedves Modik, biztos hogy jó ötlet volt ENNYIRE levenni a timeout-ot?
Nem fogom mégegyszer beverni az egészet, szóval röviden csak annyit hogy a dolog szimpi, végre egy noti amiben ATI GPU van, a felbontás lehetne nagyobb (a d-sub helyett meg DVI), de a többi rendben van. A numerikus pad meg egyenesen szuper. -
csibor
addikt
Ez lényegében a M670X ,csak a belsejét cserélték ki.
-
Enton
addikt
El sem hiszem! Notebook és van Numpad a billen.

-
Hakuoro
aktív tag
Szerintem az a Sis chipset csak single channel-t tud! Link

-
Krix
őstag
Vajon a gigbites LAN nagyon megnyomta volna az árat?
Nekem amúgy nem jön be az elöl lévő csatlakozósor mert sokat használom ölben a gépet.

-
glutamin
őstag
"Okos" dolog volt előre is tenni csatlakozókat... Ennyit a kiváló ergonómiáról.
Amúgy meg semmi extrát nem látok benne. A numerikus billentyűzet alkalmazása pedig a széles formátumú kijelzőkkel együtt egy logikus döntés.
-
-
Cobra.
őstag
Én ennél semmi pozitív belső értéket nem látok. A letisztult design még jó lenne, de tele van komoly ergonómiai problémákkal (mondjuk balkezeseknek valószínűleg tetszik majd a balra tolt touchpad, a jobbkezeseknek már kevésbé), plusz a hardveres rész is igen gyenge.
-
zed1983
őstag
Szép letisztult forma, sehol egy csicsa
Sis chipkészlet
viszont a jó hír...ATI Mobility Radeon 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- HP EliteBook 840 G9 i5-1235u/16GB/256 SSD/14 " WUXGA magyar bill. laptop
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest