Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tothgera30

Ármester

válasz kriszpontaz #39 üzenetére

Nagyon nem jól csinálod. Szóval milyen EliteBook? Az hogy példányod volt az meg nem jelenti azt hogy mint kuka. De tegyük hozzá hogy i7-el vagy erős C2Q-al és egy izmos VGA-val igencsak izzadni fog mindegyik. Azt viszont megnézném hogy az EB hol használ papír vékony műanyagot? Mivel átlagban magnézium ötvözet és fém alkotja a nagy részét (mondjuk 8540 helyett és is ProBook 6550b-t vettem, mert igénytelenebb volt a műanyag külső miatt). Az Asus ROG géped meg igen jó (tegyük hozzá hogy ROG és Alienware jól sikerült, utóbbi persze Dell), de 1. - az árát is megkérik, 2. - nem business hanem gémer tehát egy lapon nem említeném a kettőt, mivel az EB-n szívesebben dolgoznék napi 8 órát mint az Asus nem épp kellemes billentyűin, továbbá a ROG brutálisan tud melegedni, az meg hogy műanyag műanyag hátán, és a pattintós alkatrészek/idomok, amiket eltörnek és elrepednek szétszerelés közben... nem hiába használnak komolyabb melóra Businesst. A Support pedig már csak ráadás.

A cikikben említett MSI GT gépecskék meg viccnek is rosszak, már ránézésre is látszik hogy anyagminőség nem itt kezdődik. Egyszerűen odatenném mellé az enyémet is 24/7-ben megnézném hogy hogy bírja a kis MSI.

#6 gygabor88: Simán elfér rajta, sőt örülök hogy van. Spec. én olyat veszek amin van, mivel megszoktam, nem lenne kellemes nélküle pötyögni.

Új hozzászólás Aktív témák