- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPG8
aktív tag
Szerintem akár hörcsög moddolt gép is lehetne. Valami toronyházba berakni 3-4 ilyen hörcsögkereket aztán hadd menjenek. Vízhűtésből isznak
Az ürülék eltávolítására kéne valami módszer, de majd kitalálunk valamit... Nem hiszem hogy sok mindent érne, energiát nem nagyon termelnek, dehát akkoris. Hörcsögmod az hörcsögmod
-
Hát ilyet kitalálni.. kilométer óra...
-
Móci
addikt
Kegyetlen jó! Hangosan röhögtem egy nagyot, amikor szerencsétlen bepörgött, és kiesett a kerékből!
-
mephi666
nagyúr
válasz
mexicanraven #4 üzenetére
elgondolkoztam, milyen lenne már szaporítani a hörcsögöket és termeltetni velük az áramot
persze ellátni őket és takarítani a ketreceiket... a zöldek mit szólnának hozz?
párszázezer hörcsög szerintem elég jól fejlesztené az áramot... csak az lenne az egyedüli gond, hogy akkor tekernék a mókuskereket, ha kedvük van... kellene váltás melléjük, akik átvennék a fáradtak helyét
-
mexicanraven
senior tag
Én valahogyan megoldanám, hogy energiával lássanak el egy kisebb fényforrást!
-
mephi666
nagyúr
ezt láttam már... nagyon komoly, amikor láthatóan sebességet vált
(lehet, hogy ilyen hörcsögöket szereltek a porsche turbo-ba is? a twinturbo-ba meg kettőt?)
-
Ez jó.
-
Xirtam
veterán
Szegény höri! Nasa megvenné!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged