- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
Féloff, de "Először PayPal-t akartam használni, mert azt ismerem és tudom, hogy ha baj van, Ők intézkednek."
nem annyira feltétlen és alapvető igazság.Pár hónapja kerestem Adobe Acrobatot, találtam pár gyanúsan olcsót eBay-en, hasonló felkiáltással kipróbáltam egyet. Jópofi francia gyerek küldött egy OneDrive címet, ahol a warez változat volt (a 8.0-ból), crackkel. eBay-nek elküldtem erről a képet, kirakták a fickót, de elküldtek PP-hez a pénzemért.
PP természetesen megkérdezte a másik felet is, majd közölték, hogy nem kapom vissza a pénzem, mert amit kaptam az megegyezik az eredetivel. Mikor erre megírtam, hogy nem, közölték, hogy de az illető felajánlotta, hogy segít telepíteni, amikor ezt sem értékeltem, akkor meg ismét azt, hogy megegyező termék, szóval lezárják az ügyet. És már a nyomát is törölték a fiókomból, ha jól látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest