- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
Donki Hóte #158 üzenetére
"Azzal viszont ne dicsekedjél, hogy a másik fél beleegyezése nélkül felvetted a beszélgetéseiteket, perpillanat ez nagyobb bűn, mint az illető által elkövetett csalás"
Nincs jogi végzettségem, rendesen hülye is vagyok a témához így lehet, hogy láma kérdés következik. Az jogilag nem esik más elbírálás alá, hogy nem egy telefonra telepített applikációval rögzítette titokban a hívásokat hanem céges telefon lévén a munkáltatójától tudja a rendőrség kikérni a hanganyagot? "(Céges kártya végett kötelezően rögzítve vannak a hívások)" Tehát nem ő az "elkövető". Ha mi ketten privát üzenetben, e-mailben, sms-ben lebeszélünk egy adásvételt és becsaplak az bizonyító erejű és nem hurcolnak meg érte ha felhasználod ellenem. De ha telefonon élőszóban csaplak be az már nem, sőt akár még téged vesznek elő érte mert rögzítetted a beszélgetést? Ez elég hajmeresztő ha tényleg így van.
-
válasz
Donki Hóte #162 üzenetére
Persze, de érdemes eltenni.
-
válasz
Donki Hóte #158 üzenetére
& Mindenki
A rend őreinek nem adtam át a felvételt, mert már tudom, nem szabályos. Ismeretlen tettes ellen indult az eljárás, ezért nem garantálnak semmit. És azért indult ismeretlen ellen, mert közölték: Ha esetleg magát az elkövetőt nem így hívják, akkor rágalmazás végett engem fognak előállítani!
Na, szép kis világot élünk...
A tag bankszámlaszámában 117 jelenti ezek szerint az OTP-t, a 7332 pedig a fiókot. Bár ez alapján én nem találtam semmit a Google-el. 7635 Pécs, Nagyszkókói Út 21 szerepel a lakcímkártyán, amihez Hegedűs Attila név tartozik. Ismerős esetleg valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen digitális videókamerát?
- Foxpost
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest