- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem összességében pozitív tapasztalataim vannak a Marketplace-szel, pedig az utóbbi időszakban egy fél lakásnyi dolgot kiárultam rajta. Egyetlen gáz/para szitu sem volt.
Maga az oldal nem tetszik, és vevőként utoljára mennék oda ha valamiért használtat vennék valamiből. De a többség nem így gondolja, mert pörgős mint a fene, 1-2 nap alatt elviszik a dolgokat.
-
törölt tag
Én az eladói oldalon mozgok, de sajnos vagy nem sajnos az a helyzet, hogy a Hardverapróra már föl se nagyon teszem a cuccaimat, mert minek. Marketplace pörög, telefonos appból pikk-pakk el lehet rendezni a hirdetést is, jön a push notification ha keresnek miatta. A Jófogás is többnyire csak a második opció, Vatera számomra régen halott.
Legutóbb egy külső merevlemezt hirdettem (Samsung S3, 1 TB). Két óra alatt a Hardveraprón látták 6-an a hirdetést, Marketplace-en 330-an. Utóbbi helyről két érdeklődő volt, az első el is vitte. Ez konkrét példa, de az általános tapasztalatom is ugyanez.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS GeForce GTX 1650 Phoenix OC 4GB GDDR6
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged