- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeslieB
csendes tag
Kicsit régi ez a téma, de beleolvastam, és azért csak lenne egy megjegyzésem.
A cikkben olvasható, hogy valószinű txt fileokhoz szánták. Bár igaz, hogy egész jól kezeli a txt-ket is, de a gyártó ajánlása szerint az FB2 az a formátum, amit a legjobban szeret az olvasó.
Mondjuk nem nagyon tapasztaltam különbséget ha EPUB-ot vagy ha FB2-t olvastam rajta. Már nem én használom, mert a gyereknek adtam, de még mindig szivesen veszem a kezembe alkalmanként, mert nagyon szerettem ezt a kis kütyüt, csak az idők szavára hallgatva einkesre cseréltem -
mcll
senior tag
Ahogy az előttem szóló is leírta, az enyém is csont nélkül kezeli az összes DOC-ot, RTF-et, stb, és bizony szépen tördeli a PDF-et is. PDF tördelésnél az egyetlen negatívum talán hogy az elválasztással azért van baja, mert nem szabályszerűen választ el, azonban még így is jól olvasható.
-
babics
csendes tag
Hi,
A nagyobb, akár 100 megás szkennelt pdf-eket megeszi?
Képnézegetéskor a képek átméretezését szépen csinálja? Nem pixeles, stb? Apropó a 3 nagyitási lépcsőnek van vmi egzakt értéke?
kösz,b -
troops
újonc
Kb 3 hete használok egy ilyen készüléket, és lenne pár észrevételem a teszttel kapcsolatban.
1. Az enyém csont nélkül olvassa a .DOC fileokat, az RTF-fel sincs semmi gondja.
A DOC-ra a kezelési utasítás azt írja, hogy firmware frissítés után tudja, de én már kései változatot vettem, ebben az új firmware volt gyárilag teelepítve.
2. A PDF-et is tördeli, ezt sem értem miért nem sikerült a teszt példányon. A pdf könyv behívása után a menüből a pdf rearrange switch menűt választva lehet a tördelést kiválasztani.
Persze egy sima scannelt pdf-et ahol az oldalak mint képek vannak meg ez nem működik, de azokkal egyik olvasó sem boldogul, a korrekt pdf könyvekkel semmi gondja nincs.
Én így 3 hét után nagyon elégedett vagyok ezzel a kis masinával, mindenkinek csak ajánlani tudom. -
Köszi a kiegészítést
Azt nem tudod esetleg, hogy mennyi a képernyő felbontása?Mondjuk ahogy nézem, nem igazán ellenfél az ugyanennyibe kerülő Kindle3-nak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Óvodások homokozója
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest