Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
troops
újonc
Kb 3 hete használok egy ilyen készüléket, és lenne pár észrevételem a teszttel kapcsolatban.
1. Az enyém csont nélkül olvassa a .DOC fileokat, az RTF-fel sincs semmi gondja.
A DOC-ra a kezelési utasítás azt írja, hogy firmware frissítés után tudja, de én már kései változatot vettem, ebben az új firmware volt gyárilag teelepítve.
2. A PDF-et is tördeli, ezt sem értem miért nem sikerült a teszt példányon. A pdf könyv behívása után a menüből a pdf rearrange switch menűt választva lehet a tördelést kiválasztani.
Persze egy sima scannelt pdf-et ahol az oldalak mint képek vannak meg ez nem működik, de azokkal egyik olvasó sem boldogul, a korrekt pdf könyvekkel semmi gondja nincs.
Én így 3 hét után nagyon elégedett vagyok ezzel a kis masinával, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest