- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Jó poszt lett! Bár ez nem Windows topik, de a patchkedd-ek alapján tervezhetőek a frissítések. Nekem ez a ne kapcsoljam ki szöveg maximum 5--10 percig van kint, de inkább kevesebb, főleg, hogy NVME-s a laptopom. Megfelelő beállítások mellett nem volt ezzel gond, sose akadályozta frissítés, hogy vihessem a gépet.
Az meg szerintem nem egy helytelen irány, hogy magától frissít a Windows. Sajnos nagyon sokan elhanyagolják, és így is van az ilyen gépeken mit helyrerakni amikor felgyűlnek a gondok, legalább a Windows 7 éra után nem kell azzal kezdeni, hogy két órát frissít. Aki meg ért hozzá és szüksége van rá, abszolút kézbevehetőek az update-ek. Én naponta hordom a gépet, patchkedd utáni hétvégén frissítek, így nem zavar be semmibe.Hogy ne legyen teljesen OFF: Én szerver oldalon Debian-ozok, és a friss dolgok (meg amúgy ami csak lehet) konténerben fut. Nekem ez a setup bevált, abszolút üzembiztos, vannak már több éve nem piszkált, stabilan üzemelő VPS-ek a frissítéseket leszámítva, meg az azokkal járó reboot-okat. Ezen gépek közt nem egy olyan is van, ami stretch -> buster -> bullseye frissítéseket is megélt.
Az Ubuntu-nál engem is taszít a snap és a MOTD-ban megjelenő reklám / SPAM (kinek mi), meg én mivel szerveren működtetem, és elégedett vagyok, nem látom értelmét kísérletezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest