Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
tetszik az okfejtés, tökéletes hasonlat
-
Azt kihagytad, hogy a tej hamarabb romlik(memkezelés, fagyogatás), ha nem dobozos. És ez nem támadás a droid ellen, mert én is droidos vagyok. Ja nem S40-es
-
icemad
nagyúr
Én a szavatosságot a szoftverzióra a "minőségét megőrzi"-t a hardverre értettem. Pl. apple cuccok 2 évig kapják a friss rendszereket, droidnál általában a főverzió váltást sem érik meg a telefonok... A hardver meg ugye változó droidnál, egy drágább is lehet gyenge/rossz minőségű. Az apple cuccok azért minőségibbek némely szempontból. (Húúú ezért mekkorát fogok kapni...
)
-
Mr.C
őstag
hát a szavatossággal nem értek egyet. Minőségi Androidos telefon is bírja addig mint egy apple cucc. Persze alapvetően egy +250k-os telefonra jobban vigyáz az ember, mint egy +120k-ra... szerintem
nézz meg egy iPhone 4s-t meg pl egy HTC One S-t.... ne a Soc-ot nézd hanem a külsőt... persze használtan -
icemad
nagyúr
Érdekes meglátás, jó kis gondolatébresztő...
Én még kitértem volna a szavatosság és a minőségét megőrzi feliratok irányába is...
Az egyik egyetemi tanárom jutott eszembe, aki megkérdezte, hogy melyik a gyorsabb, a fény vagy a gravitációs erőhatás, mi meg csak lestünk, hogy WTF? Azután mondott egy egyszerű példát: Kivesszük a naprendszerünkből a napot, mi fog előbb megtörténni? Sötétségbe borul a Föld, vagy kirepül a galaxisból...
-
bambano
titán
az androidnak nem unix-like shell az alapja.
-
agoka07
senior tag
Ez mennyire jó!
Az egyetlen dolog ami megakadályoz abban, hogy iPhone felhasználó legyek az az iOS. Annyira szeretem, ha én magam szabhatom testre a kezdőképernyőm, értesítési sávom stb, stb...
-
toeki
senior tag
Utolsó mondatoddal értek egyet a legjobban...
Vicc amikor a "milka tejcsokit" a 0,01%-os zsirtartalmú kókuszolajból készült Reggeli Ital-nak elnevezett "tej"-hez hasonlitgatják itt a fórumon lelkes hozzáértők... (amikor az azonos árkategóriájú termék simán felveszi a versenyt, sőt...) -
Na, ez tök jó lett. Valahogy bele kéne szőni a Windows Phone-t is.
Egy WP user.
-
escape
aktív tag
Ez ismét egy remek topic lesz
Az írás és a hasonlat jó. Csak így tovább.
Sent from an Android phone. -
vtomi2
őstag
Ez nagyon tetszett, jót nevettem rajta
Honnan pattant ez a hasonlat?
-
zarayg
aktív tag
összefutott a nyál a számban
amúgy nagyon jó meglátás! Apple +1
-
petipetya
nagyúr
Remek hasonlat.
-
upsyka
aktív tag
Tiszta gasztronómiai orgazmus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest