- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
válasz
attila9988 #16 üzenetére
Hol irja hogy utolsó összeomlás?
-
válasz
attila9988 #19 üzenetére
Ismerem az rss-t, én nem szeretem.
-
netpeti98
addikt
válasz
attila9988 #16 üzenetére
Levelezőek ott a Thunderbird.
A mindent egybe csomagot (levelező, böngésző, stb) pedig SeaMonkey néven fejleszti a Mozilla.Üdv netpeti98
-
válasz
attila9988 #16 üzenetére
Levelezőkliensnek ott van a Thunderbird. Miért kellene beletenni?
-
attila9988
őstag
Ezen az "egészség" lapon van olyan bejegyzés, hogy "utolsó összeomlás"... ez ám az önbizalom...
Mindenesetre nem örülök annak, hogy már az is böngészőfejlesztés, hogy ilyen szocial szarságokat építenek bele. Annak a kiegészítők között lenne a helye. Bezzeg rendes levelezőklienst, vagy rss olvasót nem tesznek alapból bele - mint a az opera - de a közösségi lószar az kell...
-
KAMI911
senior tag
Most csak hibajavítások jelentek meg.
Kiadási modell:
https://wiki.mozilla.org/Thunderbird/New_Release_and_Governance_ModelMeglátásom szerint áttérés az ESR kiadásra jó ötlet volt. De az, hogy lényegében magára hagyták a projektet nem az. Szerintem 2-5 ember nyugodtan dolgozhatna rajta, mert nagyon sokan használják a Thunderbirdöt.
-
Domainer
csendes tag
Nem úgy volt, hogy nem lesz újabb thunderbird? Vagy csak hibajavításokat adnak még ki rá egy ideig?
Lehet én vagyok lemaradva... -
Pikari
veterán
1. miért ilyen ronda?
2. mikor fogja végre kihasználni a procimagjaimat? -
=Mentor=
őstag
Az a helyzet, hogy az ember alapvetően lusta, amit régen csak személyesen tudtál megbeszélni, azt utána már telefonon/mobilon is bármikor, most meg már elég ha van egy mobilinternetes kütyüd és beszélni sem kell. Egyre inkább elszemélytelenednek az emberi kapcsolatok. Persze badarság lenne azt állítani, hogy a közösségi szájtok ördögtől valók, de a túlzásba vitt használat káros. Nem válthat ki mindent.
-
xmaas
őstag
ezeknek is muszaj terelgetni a nyajat a rohadt online kozossegi mizeria fele lassan komolyan nem lesz valodi kozossegi elet csak a sok fszbook fele agymosas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPad topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vicces videók
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest