- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
1. A hajadra kenheted a 30 ezres BT-s fülest, amikor ugyanannyiért jobb minőségű vezetékest kapsz, ami nem hagy sosem cserben út közben, hogy lemerült, nem fárad el a nem létező és nem cserélhető akksija. Miért meglepő a "kábelezés"? Ameddig komoly és kevésbé komoly gyártók gyártanak 3,5 mm-es jacket addig lesz is rá igény. Érdekes módon mobil ágon kívül nem akar audióra szabványosodni a Type-C. Lehetőség adott lenne.
2. A Type-C nem fárad el egy év alatt, vagy nagyon gagyit szerelt be a gyártó akkor. Xiaomi Mi A1 egy éves és ha töltővezetékről lógatom, akkor sem esik le róla a telefon. Pedig gondolhatod, hogy egy év alatt napi egyszer vagy többször kellett tölteni a telefont.
-
takysoft
tag
A Jack dolgot nem kommentálnám túl. Meglep, hogy még van, aki kábelezik. Mármint ilyen árkategóriában...
Ha van pénzed egy 160-180 ezres mobilra, tényleg nincs 30 ezred egy jó fülesre?Amitől én tartok az az, hogy nem kerül bele Qi charging :'(
Nekem most egy Oneplus 5-öm van, és szeretném hamarosan cserélni. De... ez egy felgenerációs frissítés. Nem lesz benne új SoC. A jövő éviben meg jön az 5G is.
A SuperVOOC charging valami embertelen jó (vagy ahogy a Oneplus majd hívni fogja, de tudjuk, hogy az a SuperVOOC).
A képernyő alatti ujjlenyomatolvasó is tetszik, de hogy őszinte legyek, teljesen jól elvagyok az arcalapúval is a mostanin is. A notch is picit kisebb lesz, bár az a Oneplus 6-os se volt túl nagy.Amiből elegem van, az az, hogy a TypeC is meg a microUSC is kellemesen elfárad egy év után, ha nem figyelek rá este, akkor éjjel a saját súlyától kicsúszik a töltőkábel.
Szóval Qi charging FTW.Ha az nem lesz benne, akkor szerintem megvárom a Oneplus 7-et. Abban lesz gyorsabb SoC, 5G, és nagyobb potenciál Qi charging-ra, és komolyabb vízállóságra.
Azért a 8 giga ramos OP5-öm még eldöcög addig
Ha lesz benne Qi, akkor szerintem berendelem a megjelenés napján. 5G nem túl fontos.. egy telefon 2-3 év max. Nem sok értelme van a futureproofing-nak.
-
Szila|H|
tag
Úgy néz ki lehet le lesz váltva az I7
-
NandorHUN
addikt
Ez nem tudom troll komment e vagy sem.
Jack elhagyásával illetve vezeték nélküli fülesekkel nem az a legnagyobb baj, hogy lemerülnek, hanem hogy szar a minőségük. Szarul szólnak vagy simán csak gyengék.
Én elhiszem, hogy átlagfelhasználó boldog vele, de valószínüleg csak azért mert nem próbáltak még jobb minőséget.
Ez ugyanaz mikor 2006-ban leesett az állad a 720p-es grafon , de nyilván ha akkor láttad volna a mai 4K game-t utána már nem mennél vissza.Azzal meg hogy elhagyják a jacke-t és van adapter nem is lenne olyan nagy baj kényelmetlenségtől eltekintve, csak régi jack-es telókon általában jobb volt a DAC is. Illetve ma már van olyan telefon, hogy a rákötött usb-s cuccban van DAC- ami borzaszótan silány minőségű.
Nagy kár, hogy gyártók zenét ennyire leszarják és egyedül kamerát meg minden felesleges hülyéget fejlesztgetnek.
-
ilor14
tag
válasz
agressor12 #32 üzenetére
Jelenleg nincs mit panaszkodni, a 6-on van, ha megjelent a 6t majd ott fognak panaszkodni
Nekem nincs még ilyen problémám.
-
ilor14
tag
válasz
agressor12 #26 üzenetére
Jack miatt sírnak minden cikk alatt, várjunk csak ez nem jelent valamit..? Talán azt, hogy hülyeség elhagyni a jack-et, mert sok embernek szüksége van rá...
-
rnyk
tag
Nem ertem ezt a parat, hogy az olvaso igy meg az olvaso ugy. A vivo nem olyan vacak szoval nem lesz ez olyan rossz. Az elso teszteken ugyis kiderul, hogy milyen... Valszeg jo lesz. A gond inkabb ugyis ott jon, hogy elataljuk a kijelzon azt a pontot
Todunk az olvasorol valami konkretat? Optikai mint a vivok esetleg ultrahangos amit a pletykak szerint a samu is hasznalni fog?
-
joey04
titán
Az új ujjlenyomat-olvasónak nem örülök, a nagyobb telep viszont jó hír.
-
-
vdavid4
tag
Köszönöm 😊
-
gabesz839
senior tag
Jelenleg a zsinóros megoldást tartom előnyben ha rajtam van a fejhallgató, még ha sokszor hanyatt is vágom magam ha beakad valamibe. Egyáltalán meddig bírja egy bt fejhallgató? Eddig csak a töltés nyűgje miatt nem vettem olyat.
-
vdavid4
tag
Aki jártas ezzel a márkával kapcsolatban bejelentès után mennyivel kapható tènylegesen is a kèszülèk? Most akártam èpp simát venni de a nagyobb akksi miatt erre várok😀
-
tixem
addikt
Ájfon majmolás episode 29467252.
Kenjék a hajukra a jack nélküli vackukat.
-
NandorHUN
addikt
válasz
TheBikerider #8 üzenetére
Ha jó minőségben akar valaki zenét hallgatni, akkor jack az még mindig must have.
LG ilyen szempontból sokkal jobb, ott telefonok legalább kapnak egy rendes DAC-ot.
-
yoshimitsu81
tag
válasz
És??? Legyen rajta ne szarakodjak ilyen átalakító kábelokkal azért mert a fogyatékos Aplle kitalálta. Kell a jack! Ezért ez a telefon szóba se jöhet.
-
-Gerzson-
aktív tag
válasz
Futáshoz (is) használom a fülest. Vezeték nélküli nem kell, épp elég az órát és fejlámpát töltögetni. (Sokat futok) Plusz átalakító macera és sérülékenyebb mint jelenleg az L alakú készülékhez simuló csatlakozó. Miért olyan nehéz megérteni, hogy sok ember számára csak felesleges nyűg és kényelmetlenebb a jack elhagyása?
-
twollah1976
őstag
A jack csatlakozót meg lespórolták.
Na igen, innováció!
-
tovgab
aktív tag
"After fine-tuning for over a year a fingerprint sensor that will be located under the display and yet function well and at lightning speed, OnePlus is ready to bring the technology to the OnePlus 6T. OnePlus CEO Pete Lau has written a post on OnePlus community forum saying that in-display fingerprint sensor in the upcoming OnePlus 6T will deliver "unmatched speed and convenience"."
...aztán reméljük a legjobbakat.
-
Csessze meg, ezért nyitottam meg a cikket, hogy akkor végre valaki rábök a béna csápjával és legalább egy parasztvakító demo lesz... erre egy reklámfilm, ami megerősíti, hogy lesz egy beépített olvasó
Tegnap volt interjú a CEO-val, másról sem beszélt csak erről a feature-ről. TÉNYLEG baromi jónak kell lennie, ha nem akarják arccal felszántani a betont, nagy blama lesz, ha felhúzzák a potenciális vásárlók agyát, aztán a cucc mégsem hozza a sebességet...
-
-
Bsony
tag
Egyszerűen nem értem... Miért kell mindenkinek a 3,5 jacket eltüntetnie. Nem mindenki akar vezeték nélküli fülest használni.
-
Jobban örültem volna, ha azt mutatják meg milyen gyors...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pontosabban az ikonja, mert a képernyő mögött rejtőző biometrikus szenzor maga nem látszik.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest