- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gengi
senior tag
válasz
zsirfecske #26 üzenetére
Még mindig kár ennek jobban örülnék :
"ma reggeli hír a 100 dodós ár, vágtak rajta egy 700-at jee."
-
tschyllagh
tag
Natív felület vagy sem, elfogadnám piszkosul
-
GALARDO
addikt
Jó kis kütyü!
-
BoB
veterán
Na majd kiváncsi vagyok pl a háwéesvén hogy jelenik meg a cikk róla hogy nativ felülettel érkezik. Ez is "ne vedd meg a XOOM-ot mert a sima felület használhatatlan" lesz-e.
Mint ahogyan a Nexus szériánál végig kijelentették. -
amanoba
őstag
azért ha referencia modellnek szánja a motorola, akkor nem hiszem hogy lesz gond a szoftverekkel, nem úgy mint a telefonjain...mondjuk ott nem is volt szó folyamatos szoftverfrissítésekről, de attól függetlenül nagy patkányság, hogy sz@rban hagyják a júzereket.
-
plus44
veterán
...és wolruf: az ördögfej egy dolog miatt van ott, jelesül: érdekes, nagyon hangoztatják, hogy egyből jön a frissítés, még hivatalosan ki sem adják, de a motorolán már fenn lesz...persze. Érdekes módon arról nem szól a fáma, hogy a többi moto készülék miért nem kapja a frissítéseket, meg csak így simán benyögik, hogy bocsika, nem lesz több frissítés, pedig ígértük, dehát ez van. Mi diktálunk. Kamuuuuuu!
-
válasz
BenceShearer #10 üzenetére
Mert egy Launcher Pro nincs mélyen integrálva a rendszerbe mint egy Sense pl. Nézz meg egy HTC-t, hány elem van kicserélve - akár a levelezés, naptár, tényleg szinte minden.
Lehet szeretni vagy nem szeretni a Sense-t, de nem egyszerű ennek az optimalizálása, és hozzáigazítása az új kernelhez.
Ha csak egy egyszerű Launcher lenne, nem volna gond vele.
-
b4zsi-
őstag
ezt a lépést nem sajnálnám az okostelefonok világában sem. Nagyon jót tenne az adroidnak ha nem lenne Sense,Blur,Touchwiz. Az baj felesleges egyeseknek fejleszteni mert úgyis lecserélik (általában a gyári szoftvereket).Ez a frissítéseknek is csak jót tenne. Aki meg rakaszkodik a gyári felülethez az meg letölthetné a honlapjukról.
-
wolruf
őstag
Jah, mint a sima Androidos Milestone 1-re. Azon sincs semmi varázslat, mégsem jön hozzá az update. Ha valaki pedig azt hiszi: "Ó, minek frissítés, jó az úgy is, gyári szofttal" annak azt üzenem, hogy ha majd lesz valami bug benne és szinte használhatatlan tőle a kütyü (vagy őrületbe kerget), akkor majd meglátja. Ha a Motorola nem javít FW-t, akkor kitörölheti a T. Tulajdonos az Androidjával
Sajnos Motorola szánalom update terén
-
BenceShearer
aktív tag
Én ezt nem értem....tele van a Market mindenféle Launcher-rel (ADW, Go, LPro), és minden telefonon és rendszeren mennek hibátlanul.
Mi a fene ennyi idő egy felület megírásában????....komolyan nem értem....hogy ezek a nagy gyártók nem tudnak egy Launchert írni, ami minden telefonjukon megy....vagy jobb esetben fél évekig szaroznak vele.....
-
FRENK1988
veterán
erre elsőként? Én már nem hiszek abban amit a Moto mond...
-
Fancy-boy
addikt
Inkább egy jó kis pipicomb
-
AS
félisten
Nem más mint a Nexus széria, nincs felület nincs munka.
HTC tablatje is azért fog 2.3 mal jönni mert azon sense lesz. A LG tabletjét nem tudom, a Samsung Galaxy Tab2-ön ha TW lesz akkor az is 2.3 as lesz és csak később lesz 3.0. -
plus44
veterán
Legalább a frissítések mindig egyből jönnek majd.
Új hozzászólás Aktív témák
ma MOTOBLUR helyett natív Google kezelőfelülettel érkezik az Android 3.0 alapokon nyugvó Motorola XOOM.
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest