- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Legalább a frissítések mindig egyből jönnek majd.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
AS
félisten
Nem más mint a Nexus széria, nincs felület nincs munka.
HTC tablatje is azért fog 2.3 mal jönni mert azon sense lesz. A LG tabletjét nem tudom, a Samsung Galaxy Tab2-ön ha TW lesz akkor az is 2.3 as lesz és csak később lesz 3.0.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Fancy-boy
addikt
Inkább egy jó kis pipicomb
-
FRENK1988
veterán
erre elsőként? Én már nem hiszek abban amit a Moto mond...
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
BenceShearer
aktív tag
Én ezt nem értem....tele van a Market mindenféle Launcher-rel (ADW, Go, LPro), és minden telefonon és rendszeren mennek hibátlanul.
Mi a fene ennyi idő egy felület megírásában????....komolyan nem értem....hogy ezek a nagy gyártók nem tudnak egy Launchert írni, ami minden telefonjukon megy....vagy jobb esetben fél évekig szaroznak vele.....
-
wolruf
őstag
Jah, mint a sima Androidos Milestone 1-re. Azon sincs semmi varázslat, mégsem jön hozzá az update. Ha valaki pedig azt hiszi: "Ó, minek frissítés, jó az úgy is, gyári szofttal" annak azt üzenem, hogy ha majd lesz valami bug benne és szinte használhatatlan tőle a kütyü (vagy őrületbe kerget), akkor majd meglátja. Ha a Motorola nem javít FW-t, akkor kitörölheti a T. Tulajdonos az Androidjával Sajnos Motorola szánalom update terén
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
b4zsi-
őstag
ezt a lépést nem sajnálnám az okostelefonok világában sem. Nagyon jót tenne az adroidnak ha nem lenne Sense,Blur,Touchwiz. Az baj felesleges egyeseknek fejleszteni mert úgyis lecserélik (általában a gyári szoftvereket).Ez a frissítéseknek is csak jót tenne. Aki meg rakaszkodik a gyári felülethez az meg letölthetné a honlapjukról.
-
MODERÁTOR
válasz BenceShearer #10 üzenetére
Mert egy Launcher Pro nincs mélyen integrálva a rendszerbe mint egy Sense pl. Nézz meg egy HTC-t, hány elem van kicserélve - akár a levelezés, naptár, tényleg szinte minden.
Lehet szeretni vagy nem szeretni a Sense-t, de nem egyszerű ennek az optimalizálása, és hozzáigazítása az új kernelhez.
Ha csak egy egyszerű Launcher lenne, nem volna gond vele.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
plus44
veterán
...és wolruf: az ördögfej egy dolog miatt van ott, jelesül: érdekes, nagyon hangoztatják, hogy egyből jön a frissítés, még hivatalosan ki sem adják, de a motorolán már fenn lesz...persze. Érdekes módon arról nem szól a fáma, hogy a többi moto készülék miért nem kapja a frissítéseket, meg csak így simán benyögik, hogy bocsika, nem lesz több frissítés, pedig ígértük, dehát ez van. Mi diktálunk. Kamuuuuuu!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
tDr1v3r
veterán
Blur meg TouchWiz nem kapaszkodik mélyen a rendszerbe. A Sense-nél az a legnagyobb gond, hogy van x app ami saját gyártású, de mélyen integrálják... nem is értem, az Android nem kompatibilis visszafele?
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
amanoba
őstag
azért ha referencia modellnek szánja a motorola, akkor nem hiszem hogy lesz gond a szoftverekkel, nem úgy mint a telefonjain...mondjuk ott nem is volt szó folyamatos szoftverfrissítésekről, de attól függetlenül nagy patkányság, hogy sz@rban hagyják a júzereket.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
BoB
veterán
Na majd kiváncsi vagyok pl a háwéesvén hogy jelenik meg a cikk róla hogy nativ felülettel érkezik. Ez is "ne vedd meg a XOOM-ot mert a sima felület használhatatlan" lesz-e.
Mint ahogyan a Nexus szériánál végig kijelentették.[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
GALARDO
addikt
Jó kis kütyü!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
tschyllagh
tag
Natív felület vagy sem, elfogadnám piszkosul
Samsung Galaxy Nexus 4.2.2
-
Gengi
senior tag
válasz zsirfecske #26 üzenetére
Még mindig kár ennek jobban örülnék :
"ma reggeli hír a 100 dodós ár, vágtak rajta egy 700-at jee."
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest