- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alfa80X
csendes tag
Én egy Samsung SGH-C170-et használok közel egy éve (kemény 7e Ft volt újonnan, előtte Motorola F3 fél évig), mióta gallyra ment a Nokia E65-ön a csodás oprendszer egy gyári frissítést követően (és a Nokia szerviz 4x dobta vissza, hogy semmi baja).
Ám be kell valljam, tökéletesen megvagyok vele, nagyon szeretem - és ami a legfontosabb: soha nem fagy le (igaz nincs is mi lefagyjon rajta). Igaz, sokkal vékonyabb ennél. Tényleg nem használom többre mint telefon és SMS - ugyanakkor nem vagyok 60 sem, csak 22. Kinézetével sincs gondom - soha nem érte ezért negatív kritika senkitől - sőt inkább az tetszett mindenkinek, hogy milyen vékony...
Egyébként nekem szimpatikus a cikkben szereplő készülék is. Igaz, lehetne vékonyabb, meg olcsóbb (de úgyis fog lemenni az ára).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest