- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Honor 400 Pro - gép a képben
- WWDC 2025: Új funkciókat kapnak az AirPods fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
placca
csendes tag
Igen, ezt a folyamatot követtem, csak én System 2-re akartam felpakolni a JB ROM-ot. Tiszta ICS-szel próbáltam és eleinte a Retail Central Europe verziót, aztán mérgemben a Retail British-t (erre írtam a GB-t lentebb, mert a system info-ban nem CEE van, hanem GB, bocsi a kétértelműségért.) Több helyről is letöltöttem a kernelt, de semmi.
AZTÁN: megpróbáltam Fastboot.exe-vel (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2078021) flashelni a JB kernelt, és láss csudát, ment gond nélkül... Szóval szerintem bug lesz, vagy csak az én telóm ilyen makacs. Sikerült is a DiaBitis ROM-ot felraknom System 2-re, de sajna valami miatt folyton kéregette a PIN kódot és kb. 3-4 percenként újraindult. Ezért akarom megpróbálni System1-re felrakni, de ha ott is vacakol, akkor kénytelen leszek visszabattyogni ICS-re.
Egyébként v0.3.2 BMM-nél nem volt gond a JB kernel flash-sel, de nem is tudtam a ROM-ot beizzítani sajna...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest