- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
placca
csendes tag
Igen, ezt a folyamatot követtem, csak én System 2-re akartam felpakolni a JB ROM-ot. Tiszta ICS-szel próbáltam és eleinte a Retail Central Europe verziót, aztán mérgemben a Retail British-t (erre írtam a GB-t lentebb, mert a system info-ban nem CEE van, hanem GB, bocsi a kétértelműségért.) Több helyről is letöltöttem a kernelt, de semmi.
AZTÁN: megpróbáltam Fastboot.exe-vel (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2078021) flashelni a JB kernelt, és láss csudát, ment gond nélkül... Szóval szerintem bug lesz, vagy csak az én telóm ilyen makacs. Sikerült is a DiaBitis ROM-ot felraknom System 2-re, de sajna valami miatt folyton kéregette a PIN kódot és kb. 3-4 percenként újraindult. Ezért akarom megpróbálni System1-re felrakni, de ha ott is vacakol, akkor kénytelen leszek visszabattyogni ICS-re.
Egyébként v0.3.2 BMM-nél nem volt gond a JB kernel flash-sel, de nem is tudtam a ROM-ot beizzítani sajna...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged