Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
nekem note-om van, és amikor megvettem (netről, nem láttam élőben, nem tudtam mi az a pentile) akkor is láttam hogy "valami nem stimmel" ezzel a kijelzővel. utánaolvastam, kiderült hogy ez a pentile-osság miatt van. szóval nem ördögtől való kijelentés hogy igenis látszik a pentile. igaz ez 5.3", az S3 meg 5 alatt van viszont mind2 HD tehát annak annyival szebbnek kell lennie.
-
Szelley
senior tag
válasz
FragMaster #72 üzenetére
a sok iphone usert kell megkérdezni erről. nekik ugyanis még a Pentilet használó hd kijelző is szőrös. Én sosem vaciláltam ezeken a dolgokon, nem fogom nagyítóval nézegetni, de hallottam már olyan véleményt is hogy i4 után S2-n "meg tudta számolni a pixeleket" olyan csúnya volt...
-
FragMaster
addikt
Így van, de a tartósság inkább a többi szubpixelre jutó kék szubpixel többletből adódik (illetve az új fajta note2-ben található samolednél rgb rács van de a többinél nagyobb kék szubpixelekkel).
Hogy szőrös-e, mindennapi használatban a nexuson nem is figyelem/venni észre. Amikor utoljára két hd kijelzős telefont össze tudtam hasonlítani az egy s3 meg egy hox volt, utóbbin talán egy leheletnyit élesebb volt a kép de meresztgetnem kellett a szemem. -
Szelley
senior tag
válasz
FragMaster #70 üzenetére
pentile lehet hogy szőrösebb, viszont a kisebb pixelsűrűség miatt tudtommal a beégés sem annyira hétköznapi mint a Samoled+nál!
-
FragMaster
addikt
Nehogy azt hidd, hogy olyan nagy érvágás ez. Az egyetlen baja az amolednek még ha pentileről is van szó az a beégés, de amíg garanciális addig az se érv. Persze van jobb is ettől, de ugye nem minden tulajdonságban.
Szerk.: Rádióra: a nexussal én is belefutottam ebbe, de lehet jó fm vevős bt füleseket venni. 10k körül sony ericsson, valamiért többért meg nfc-s nokiákat. A vevőbe meg mehet bele a kedvenc fülesed is akár, tehát áthidalható a hiány
-
Gabó75
senior tag
Én sokat hallgatok rádiót, leginkább nem zenét:-) Napi kb. 2 órát. Ezért nem mindegy, mert hamar megeszi az adatcsomagot. Az Amoleddel az a bajom, hogy beéghet, sajna elő is fordul márkától függetlenül. Plusz még pentile is, ami szintén zavaró nekem. Az akksival pedig az a bajom, hogy a garancia után is legyen már jó. Illetve ne sok pénzért tudjam csak kicseréltetni, hanem olcsón rendelhessek hozzá, amit én cserélhetek ki.
Nem véletlenül vettem Atrix 2-t, amiben ezek mind a kedvem szerint megvannak. Ez jó is, de az a tervem, hogy a feleségem megkapná a mostani LG GT540 helyett és magamnak vennék egy Motorola-t. Nagyon vártam az újakat, A Razr HD MAXX volt a kiszemeltem, de azt nem hozzák egyelőre Európába. A sima Razr HD maradna, de a fenti hibák miatt nem választom őt, legalábbis ezt gondolom most. Persze megvárom a tapasztalatokat, úgysincs keret rá most.:-) -
V.T.CS.
senior tag
ha nem lenne a telefonomban rádió fel sem tűnne.
igénytelen az összes magyar rádió, már sajna az mr2 is.
lesüllyedtek a tv-k szintjére.
amúgy annyira nem gáz az a kijelző.
az aksiről meg annyit, hogy ha egy év garid van, akkor lejárat előtt pár nappal beviszed a boltba, hogy gyenge az akku, és kicserélteted. jó is hogy beépített, ezért garis. -
Gabó75
senior tag
Nagyon jók ezek az új Razr telók, de azért megosztom, hogy miért van hiányérzetem.
Fontossági sorrendben:1. Super Amoled+pentile matrix
Ez a legnagyobb gáz szerintem. Miért nem kapta meg az Atrix HD-ban alkalmazott kijelzőt?
Azt hittem, hogy ezt elfelejtik amikor kijött az Atrix 2.
2. Nem kivehető akksi ( Cserébe viszont erősek)
3. Nincs FM-rádióA 2-3-as pontot fel tudnám dolgozni, ha a kijelző nem lenne az ami :-)
Amúgy nagyon szépek, erősek. Nagyon bejön a Moto féle ICS/JB felület, mert szinte teljesen gyári és gyors is.
-
Hakkuuuh
tag
Sziasztok!
Nem tudjatok, hogy az az ora/idojaras/toltesjelzo Widget fellelheto valahol mashol is vagy az csak a Motorola telokon van?
-
falijja
őstag
Sima mellet kinézetben leülhet...[link]
-
callmeakos
veterán
Az a hátlap
-
leslie_smith
aktív tag
Nekem tetszik.Biztos borsos ára lesz,de jó.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Kereszhaver #59 üzenetére
Az legyen a legnagyobb problémája a készüléknek. De ne ordíts, mert a szomszédok tudod.
-
Kereszhaver
tag
ááááá
MI EZ A KAMERA???EZ QURVARONDA!AZONNAL ELTAKARÍTANI!
-
Probber
őstag
-
iguana
őstag
ugyanez jutott az eszembe. (razr-om van)
így elsőre nem szép a hátlap. nekem.
..de hogy moto-ék még_mindig_ekkora késésben vannak, azt nem értem
alapból JB-vel kellene kigurulniuk.
mire megkapják a JB-t, addigra kint lesz a következő.
pont, mint a ICS-el.
vicc.annak örülök, hogy (még) nem raktak bele 4 magos procit, viszont 2GB RAM talán már "illő" lett volna.
a következő talán érdekesebb lesz, ez nekem csak egy kis "ráncfelvarrásos" modell. -
butyek
senior tag
Brutál jól néz ki. Batman fanoknak kötelező darab
-
Integra
titán
válasz
hallerlaller #52 üzenetére
jöhet jöhet jöhet
de az akksit se felejtsék el. állandóan sóvárgok a maxx akksi kapacitása után -
Probber
őstag
Méretre szinte azonos az XT910-el, de ahogy a kávát szűkre húzták, úgy bele is fért a nagyobb kijelző. Ez tetszik. Nagy kár viszont, hogy eltüntették azt a meghatározó dudort a hátuljáról és telibe csapták kevlárral. A réginek ez egy sokkal tetszetősebb oldala volt és az is. Szívesen megfogdosnám, kíváncsi vagyok rá.
-
-
jacis
nagyúr
A maxx-ról miért nincs szó
?
-
KillBorn
senior tag
Tegnap követtem az eseményt, és azt is mondták, hogy minden telefonjukat amelyik forgalomban van, megpróbálnak Jelly Beanosítani, ha pedig mégsem, - mert nem mindegyik képes megfelelő felhasználói élményt elérni JB-vel -, és az illetőnek pont olyan telefonja van, akkor 100$ kedvezményt adnak neki, valamelyik olyan készülék árából, amire jön/jött a JB, és persze még forgalmazzák. Nyilván USA only ez.
Nekem a RAZR M is bejön, remélem valamelyik eljut Európába is.
Ja hogy jön is -
Integra
titán
válasz
FragMaster #42 üzenetére
csodás....
-
Cyberpunk
félisten
válasz
FragMaster #42 üzenetére
WTF
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
Alborosie #37 üzenetére
én csak azt látom hogy teleszemetelsz minden topic-ot+ hardveraprót, okoskodsz, minősítesz, személyeskedsz...
meg jó lenne ha megválogatnád a szavaidat.
az egy dolog hogy szövegértés egyes, de legalább viselkedj úgy mint egy ember.
lehet hogy nálatok bütyköscsattogón ez a módi, de itt nem. -
Alborosie
aktív tag
Most hozzád mégis ki szólt?
Végignézted az összes hozzászólásomat? Nem! De pofázol... Írnak mások is ugyanúgy, mint Én. Tetszik ismerni a szubjektív vélemény fogalmát? Ha nem akkor hajrá!Felejts már el ember! Maximum arra reagálj cáfolattal vagy egyetértéssel amire kell!
Ennyi, OFF! -
Cyberpunk
félisten
Fasza, majd dobjanak egy Maxx-ot ebből. Azt ver mindent.
-
tjb007
nagyúr
Az első kiszivárgott képeken elég rondán nézett ki, a végleges változat szerencsére kevésbé az de még így sem tetszik.
Egyelőre Verizon exkluzív de nem hiszem, hogy ne lenne majd globálisan elérhető, arra viszont kíváncsi leszek, hogy a SoC maradni fog (LTE mentesen) e a non-Verizon verziókban is -
Szelley
senior tag
azért lásd be hogy a galaxy nexus, hiába nem felsőkategóriás már a hardvere, mégis kettépisili a droidos mezőnyt
Sőt még a nexus S is jobb a butter miatt mint jópár felső kategóriás készülék
véleményem szerint most hogy már 4 magos készülékek jönnek + már a 2gb ram is megjelent...nem nagyon hinném hogy tovább fogják fejlesztgetni a hardvert, olyan szinten hogy "minél nagyobb/több annál jobb". a nanotechnológia fejlődésével a csíkszélesség egyre kisebb lesz, ezáltal remélhetőleg minimalizálni tudják a fogyasztást is!De az elkövetkezendő 1-2 évbe, szerintem közel nem lesz annyi különbség mobilos téren mint az elmúlt 1-2évre visszatekintve.
-
ZooLee
senior tag
válasz
Alborosie #15 üzenetére
Ez igaz, csakhogy ez a Motorola, nem pedig egy
porszívó(bocs) akármilyen gyártó, hanem a Google házi telefongyártója. Lehetne elméletileg. De nagyon úgy tűnik, hogy nem tudja vagy nem akarja kihasználni az igen patinás telefongyártóban rejlő lehetőségeket a Google, holott szerintem a Razr készülékek eddig is megütöttök volna egy Nexus szintet...Ráadásul a JB már kint van két hónapja, így még cikibb, hogy csak ICS-el jött ki. Szerintem ezt nagyon elszúrták...
Ja, és a nap eseményeként meg várjuk inkább meg az Amazon Kindle bejelentéseit...
Z.
-
Integra
titán
válasz
Alborosie #15 üzenetére
ez engem nem vígasztal. a google nexus support után minden más csak lajhár kategória, ami nem azonnal jelenik meg
és a szoftver a lényeg. ezért marad a nexus egészen addíg amíg nincsen egy új nexus a piacon, hiába brutál jó ez a razr maxx hd..
szelley:
valóban, idén már nem lesz nexus, jövőre sokkal valószínűbb. -
Szelley
senior tag
válasz
FragMaster #12 üzenetére
Ne légy benne biztos...sok helyen az a hír járta, hogy nexus telefon sem minden évben fog jönni
Szóval lehet épp a következő telefont tervezik már a motorolával! (egy mai hardverrel, HDkijelző + qwerty, nexus névvel=legjobb support... *.*
maga lenne az álom!)
-
V.T.CS.
senior tag
kell a razr m!!!
ha kint 100 dodó lesz, akkor nálunk kb. 60 ezer.
nem tudjuk mikor jön? -
BDave
őstag
Hát igen. Nem tudom mikor lesz végre a Motorola tényleg Googlephone, hiszen már rég felvásárolta a céget. Lehet, hogy majd ezek a készülékek után? Nem tudom, de már ideje lenne összeérnie a két cégnek és egy ütős gyári Androidos telefon(oka)t kiadni.
És mi van a keret nélküli elképzeléssel? Lehet, hogy az lesz a Googlephone?
(#11) vittorio7: ez nem mobilkor, hanem Mobilarena. Rossz helyen jársz
-
vittorio7
őstag
Sokat kellet várni erre a hírre, mire kikerült a mobilarénára!
Írhattatok volna több infót is ezekről a telókról:
pl.: a RAZR HD MAXX-ban 3,300mAh aku van!Összesen 3 új telefont mutattak be! Szerintem brutál jól néznek ki!
-
Integra
titán
tudom, hogy megkapja, de ez akkor sem google phone még mindig.
sajnosmert a hardver iszonyú nagyot üt, a razr hd maxx tuti befutó lenne nálam a galaxy nexus helyére. csak sajnos ez továbbra sem egy nexus telefon, így a frissítések nem google ota-n jönnek és fél évet minimum csúsznak ha nem többet. ez így halottnak a csók.. pedig külsőre a screenshot alapján nem is igazán túrták szét a holo ui-t..
nekem ez így még mindig kapufa sajnos.. -
kchris78
veterán
nem érzem átütő előrelépésnek a régebbi razr maxx-hoz képest... csak úgy mint a Note2 esetében.
-
BDave
őstag
Nem tetszenek a Motorolák (nem elég letisztultak, legalábbis a képek alapján, lehet élőben más lenne a helyzet), de az akksijuk kapacitását irigylem! A Motorola eddig is erős volt ebben, jó lenne példát venni róluk.
(#4) Integra: ha ez enyhítést ad, akkor lesz frissítés, sőt, a 2011-es modellek is megkapják a JB-t!
-
Integra
titán
és bejelentették a razr hd maxx-ot is és a kistesó razr md-t is.
sajnos teljesen várható volt, hogy nem 4.1.1-gyel fogják szállítani. -
falijja
őstag
4.7" ez az. azt hittem valami kis gagyi kijelzőt tesznek bele....
-
V.T.CS.
senior tag
ha sok pénzem lenne, ilyet vennék.
az új razr széria nagyon ott van. -
HawerKing
őstag
Nekem nagyon tetszik.
Sot az aku kapacitas mindenkeppen emlitesre melto ilyen vekony telonal....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest