Új hozzászólás Aktív témák
-
ez kevlár, bár tényleg nem tűnik annak, még miután kézbe veszed sem, mert gumirozva van a hátulja. a rádiójelek nem szerették a karbon hátlapot, rossz volt a hívások minősége. két évet kínlódtak rajta. marketing bullshitnak a carbon is ugyanakkora, mint a kevlár, szóval akkor meg miért hazudnának...
-
Skiczpausz
tag
549 ojróért szerintem rohadt jó ajánlat. A szifon 5-höz képest mindenképp.
-
Mennyivel is erősebb pontosan? Mi az a behatás, amit egy telefonhátlapnál a karbon már nem bír el, a kevlár meg igen, és a mindennapi realitásba is illeszkedik?
A golyóálló mellényekben a kevlár színe minden esetben sárgás, az, hogy milyen színű (katonáknak terep, rendőröknek sötétkék stb.) műszálas huzatba csomagolják, ebből a szempontból lényegtelen.
A kevlár felülete is pont olyan, mint a karboné, vékony szálakból szőtt anyag, de amúgy is a gyanta felületét érzed, ami pont ugyanaz mindkét anyagnál. Hogy ezt lekezelték még valami plusz festéssel (ami majd jól lekopik szvsz), az teljesen indifferens, mert a karbont is lekezelhetik vele. Marketing bullshit az egész...
-
Probber
őstag
Tévedés, közel sem olyan erős a karbon mint a kevlár. Egyébként felhasználási területről függ a színe, nézd meg a golyóálló mellényeket és annak sokszínűségét. Ez egész egyszerűen azért lett sötétszürke-fekete, mert jobban illeszkedik a telefon komolyságához és tapintásra is egy sokkalta minőségibb, kellemesebb anyag, nem úgy mint a kemény, csúszós felületű karbon.
-
vasii
senior tag
A keret acél legalább?
-
Nyilván nem, csak nem tűnik túlságosan logikusnak, hogy csinálunk egy fasza kevlár hátlapot, majd befestjük karbonra. Miért nem lehet akkor eleve karbonból? Ugyanolyan erős, olcsóbb is, nem kell festeni sem, és pontosan úgy néz ki.
Mondjuk a marketing lehet a hunyó, mert talán aki nem ért hozzá, annak a "kevlár" jobban hangzik, mint a "karbon". Ez kb. olyan, mintha csinálnánk egy platina ékszert, befuttatjuk arannyal, hogy aranynak látsszon, és hirdetjük, hogy platina... -
FragMaster
addikt
válasz
Cingáriusz #39 üzenetére
A múltkori cikkben benne volt, hogy a gsm változat jön, csak akkor még nem volt dátum hozzá, a max meg megmarad usa only-nak.
-
válasz
FragMaster #37 üzenetére
Szerintem be fogják hozni a MAXX-ot de ha mégsem, a 2500-as aksival még akkor is ez a legjobb ajánlat
-
stbtamas
aktív tag
Ha majd lecserelem valamikor az Atrixom, biztos hogy ez, vagy a Maxx lesz a kovetkezo telefonom.
-
FragMaster
addikt
Látom sokan várják a MAXX változatot, de az sajnos nem fog Európába jönni.
-
Kaiku
senior tag
De jó lenne nekem egy ilyen, csak mondjuk max 3,7"-es kijelzővel...
-
Probber
őstag
A szín nem számít, külsőleg/belsőleg lekezelik. Itt van a kezemben az XT910 (arról írok), puha, selymes tapintású, mintha egyfajta ellenálló ruhaanyagból lenne a hátlap és nem egy kemény, "rideg", kopogós, gyantázott anyag mint a karbon.
Én is "dolgoztam" karbonnal, mikor összetörtem a motorom és annak burkolatát.
(#27) Psytech
Totálisan egyetértek! -
Angel1981
veterán
Impresszív!
-
ABal
őstag
Még a végén a Motorolát is számításba veszem a legközelebbi telefon vásárláskor.
-
Én elhiszem, hogy azt írják, csak mivel dolgoztam mindkét anyaggal, ismerem, hogy hogyan is néz ki.
A kevlár sárgás színű:A karbon meg fekete, mint a telefon hátlapja:
A karbon egyébként legalább annyira prémium anyag, mint a kevlár, meg még jobban is néz ki, úgyhogy attól nem rosszabb semmivel, csak épp nem kevlár...
-
Petyyyyy
addikt
Na ez nagyon tetszik. Prémium külső, prémium belső...prémium ár. Elfogult vagyok a finn márkához, de ez most meggyengítette a falakat.
-
Psytech
őstag
Elölről szép, ez az akksi is már nagyobb mint a konkurens darabokban - a maxx hd meg abszolút alázni fog - de ezzel a hátlappal nen tudok mit kezdeni
megtarthatták volna a razr félét, az kv az egyik legszebb darab a piacon
-
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN
-
g3d
tag
Ez is nagyon szép, a konkurenciához mérten, de jöhetne egy új google flagship teló! Google szintű frissítésekkel...
-
fasirTTT
őstag
remélem a QWERTY-s motorolák is ideérnek .....
-
Prof01
veterán
Huh, ez szebb lett, mint az előző volt!
-
caverinha
aktív tag
Engem inkább a RAZR M érdekelne,h ellátogat-e hazánkba, mert akkor cserélem rögtön is rá a Maxxomat!
-
Mr President
senior tag
válasz
Illusion1010 #10 üzenetére
Ez az időjárás app nekem is iszonyat tetszik. Remélem valahol megvan a store-ban és lelehet tölteni.
-
Zsolto
őstag
válasz
Illusion1010 #10 üzenetére
Királyság, köszi!
-
Traianus
tag
Ezen stock android lesz?
-
wertigo1984
őstag
Gyönyörű!!!
Vajon melyik szolgáltató veszi be az ajánlataiba?
-
jacis
nagyúr
Bízom benne, hogy követi a maxx is
-
Illusion1010
senior tag
Az az óra és időjárás widget nagyon tetszik nekem. Ha esetleg mások is így vannak vele, ebben benne van egy megszólalásig hasonló [link]
-
Vtwo
senior tag
Szép darab.
Amúgy az a hátlap szerintem inkább karbon. -
Probber
őstag
Szemből szuper, de engem az őrületbe kergetnek ezzel a hátlappal. Remélem minél hamarabb összefutok egyel, kíváncsi vagyok rá, mert számomra így képek alapján a "régi" RAZR ennél fényévekkel szebb és elegánsabb.
(#1) SL-27
Akkumulátor teljesítmény alapján ez már egy kész MAXX. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
DeathAdder #5 üzenetére
nagyobb lesz az aksija.
-
butyek
senior tag
Erős is, szép is. Ezt a mostani szériát igencsak eltalálta a motorola.
-
spuros
őstag
Nagyon jó cucc a Maxx-al karöltve.
-
saelin
veterán
Fúú... ez nagyon szép!
Hogy-hogy ide ért? Csak nem fontos lett az eu is? :-\
-
SL-27
tag
Nagyszerű!
Akkor jöhet a RAZR Maxx HD is
Annál alább nem adok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged