- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyiGo
aktív tag
minden alkalommal mikor új telefonom lesz elő szoktam venni a fiók mélyéről ezt a telefont. Most épp egy Mi 9SE váltja és nem érzem hogy formában, fogásban, mini okos funkciókban legalább a nyomában lenne.. jahj de hiányzik ez a készülék. mit megadnék egy upgrade moto x2-ért... csak egy jobb kamera egy 3000-es aks egy jobb kijelző kéne neki és ennyi.
-
matyiGo
aktív tag
nah erre valaki csapjon le mert én fogok
https://hardverapro.hu/apro/motorola_moto_x_2nd_gen_xt1092_elado -
matyiGo
aktív tag
válasz
Gábor-KJ #1232 üzenetére
durva de pár napja ment tönkre az enyém. Fullra töltöttem a memoriáját és történt vele valami crash. gyakorlatilag behalt szoftveresen de olyan szinten hogy semmi helyreállítási kísérlet nem segített rajta. konkrétan flasshelni sem lehet. ... szóval pont ma vettem egy samsung a8-at és ... nem annyira okés
így elsőre. adok neki egy hetet de ha nem szokom meg összehozom magamnak újra a moto x-et
Dizájnban méretben, fogásban, zsebrerakásban, anyaghasználatban. annyira kifinomult ez a moto x2na mindegy. akik még idejárnak úgyis tudják mi a varázsa ennek a telónak.
-
matyiGo
aktív tag
sajna nem müxik tartósan nálam
remélem te szerencsével jársz. zenére visszakapcsolódik de a hívásokat már nem kezeli.
ez a telefon annyira előremutató és okos volt, nagyon sajnálom hogy lealjasodott a motorol az új modellekkel.
kb most kezdenek hasonlítani erre a modellre a mobilok a vékony kávájukkal.sajna ha egyszer belekostol az ember jedi életérzésbe egyszerűen minden fapados utána.
aztóta egy iphone 6s-t is nyúzok. az már egészen jó de nagyon hiányzik a rázásra led vagy a find my phone funkció.
-
-
matyiGo
aktív tag
MOTO X2 vs iPhone 6
Úgy alakult hogy egy dji mavic miatt vásárolnom kellet egy iphone 6-ost mert androidra nem sikerült stabil aplikációt készítenie a DJI-nak.
Így most hogy a samsung s7 után vettem 3 év után újra egy moto x-et most megint új telefont kellet vennem. szóval itt van nálam egy iphone 6 ami 2014 szeptemberében debütált éppen akkor mikor a moto x 2014.
Azttg mindenképpüö el lehet mondani hogy a samsung s7 mindkettőnél gyengébben szerepelt felhasználói élményben, az iphone 6 viszont hoz olyan dolgokat ami miatt dilemma hogy ne váltsak hosszú távon. nagyon röviden összefoglalom az érzéseimet:
a moto után fapados érzés volt az iphone. főleg a már fent is tárgyalt kézreálló kezelés funkciók miatt (mozgásérzékelő és értesítési felület, find my phone funkció...) amin a legobban megdöbbentem az volt hogy minden egyes mesenger üzenetet külön értesítésnek kezel az iphone
de pl a messengerben lévő youtube linkeket nem a youtube appban nyitja meg hanem valami furcsaságban. (rágoogleztam és találtam egy bénító módot dehát tragikus)
a fényképezője sokkal jobb az iphone-nak, legalábbis a hátlapi
a kijelzője is jobb az almának: nagyobb fényerő szebb színek.
az aksiidő mindkettőnek jó, estére 20% szoktam lenni mindkettővel
a moto x strapásabb, kevésbé karcolódik, tok nélkül is jószívvel használja az ember. az iphone egy hableány, tok nélkül nem igazán tud létezni azaz érzésem.könnyen karcolódik.
a hangszórója szebben szól a motonak. a fülesnéál ugyanolyan jó mindkettő
ami döbbenet volt hogy a moto fürgébb. sokkal gördülékenyebbnek érzem. gyorsabban indulnak a progik. ki is próbáltam (waze, gmail, facebok spoti...) a kamera viszont az iphoneban indult gyorsabban.
az ex dialler nagyon hiányzik. az iphone híváskezelője/telefonkönyve kicsit előző század. fejleszthetnének valami exdialler félét. de egyébként teszi a dolgát.
...most ennyi jutott eszembe, nekem ez most tök sok fejtörést okoz viszont mivel drónozni szeretek és heti szinten nyomom nem fogk a motonál maradni viszont azt bitosan állíthatom hogy az iphone 6-osnál felhasználói élményben lényegesen jobb a motorola 1092XT.
(a samsung s7 nevetséges mindkét telefonhoz képest)
fin -
matyiGo
aktív tag
-
matyiGo
aktív tag
Samsung s7 vs moto x 2014
Sajnos összetörtem 32gigás moto x 2014em, így kénytelen voltam váltani. A használt piacon éppen nem volt semmi ezért vettem magamnak egy samsung s7et ami hasonlóan szép telefonnak ígérkezett. Igazából még szebb is picit. Használtam egy hónapot és úgy döntöttwm amint látok egy szép moto x 2014 et a használt piacon visszaváltok. Pár okot szeretnék ide írni csak hogy lehessen érezni hogy mennyire időtálló ez a modell.Jobban egyben van a rendszer. Ezt egyszerűen érezni lehet használat közben.
Jobb a szelfi kamerája. Nem viccelek, tényleg sokkal jobb a moto. Ezt profi fotósként mondom. Szánqlmas. Nem érrem hogy csúszhat ez át így a piacon mikor sokkal többet használjuk a szelfi kamerát.
A hátsó kamerája jobb a samunak, de haaználati és kimeneti szempontból elhalványul a dolog a minőség. Az hogy nagyobb látószöget ad a samsung izlés dolga.... Engem zavart mert a nagy látószög több torzió.
A samsung kezelése fapados a motohoz képest. A közelség érzékelő béna az állandó óra nagyon meríti a telót. .... Mondjuk konfortból nagyonerős a moto, egyszer rákapsz a jedi trükkökre szét használod ráadásul az iphone sem kárpótol.
Ok Google funkció sokkal hatékonyabb a motoban. Ezt kevesen használják de én sokat nyomom. Főlef a "find my phone" funkció miatt :-) a samszngban erre az az alternatíva hogy elkezdssz vele zenét játszattni ha egyáltalán felismeri a hangod a samsungban egyébként aksizabáló funkció.
Ha minden okos funkció be van kapcsolva borzasztó tempóban merül a samu.
Ergonómia: Nehéz. És rosszabb a fogása. Másfél két hónapot használtam, rá.kellett volna érezzek de nem sikerült.
Sérülékenyebb a samu.
Béna a hangcsipp, szebben szól a motorola, nem csak a külső hangszóró hanem a füles is . (Piston2 fülessel)Amiben jobb a samu:
nagyobb kijelző fényerő és alapvetően egy picit szebb kijelző.
Teljesen vízhatlan, de ez tökmindegy mert egy s7 árú telefont úgysem akarsz vízbetenni.
Van benne újlenyomat ami egyébként idegesítően bizonytalanul működik, különösen vezetés közben. Erről jut eszembe h nem tom mi volt a azar de a samunak hiába próbálsz dizel motorhang mellet címet diktálni. Ha nem ordítasz nem lesz találat.
Aksia picit jobb.. mondjuk 1-2órával, de az nagyon érződik hogy a samsung az adroid 7 ellenére is rosszul optimalizált.Ennyit mára. Üdv újra a klubban. Egy két hónap alatt el is felejtettem mrnnyire komfortos motorolát használni. Remélem mindig lesz egy szép használt mikor szétküldök egyet magamnál.
(Az újabb típusok nem jönnek be sajna. Talán a z vel teszek majd egy próbát. Egyelőre nem látom értelmét)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest