- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
clodooo1
csendes tag
Nekem német MediaMarkt-os a telefonom, és meg is jött rá az előbb a 6.0 Marshmallow...
-
clodooo1
csendes tag
válasz
enigmawutash #732 üzenetére
Köszi a tippet!! Az aksiidőre nekem semmi panaszom, bár nem játszok és pl. face.. sincs fent, de másfél / egy és egy negyed nap simán megvan, még sok telefonálással és netezéssel is ...
-
clodooo1
csendes tag
Sziasztok
Egy-két hete nagyon lelassult a gyári tárcsázóprogram, a speed dial alatti kontaktokat lassan tölti be, és a hívás felvétele után legalább 2mp múlva hall engem a hívó fél. Lehet ezzel valami csinálni? Mindenféle cache-t ürítettem, nem segítet...
Köszi
Miklós -
clodooo1
csendes tag
válasz
clodooo1 #588 üzenetére
Közben megoldódott a bug, változtatgattam a hívásbeállításokat - hívásvárakoztatás, hívószámkijelzés,..., eközben egyszer feldobott valami network problem - szerű hibaüzenetet, aztán egyszer csak megjavult.
Az üzemidő és a hálózakezelés ( wifi és 4G ) viszont továbbra is gyengébbnek és instabilabbnak tűnik, mint az 5.0 alatt... -
clodooo1
csendes tag
válasz
mediumgecso #587 üzenetére
Mostanra rájöttem ,hogy kihangosítva tudok telefonálni, úgyhogy valami szoftveres bug, alternatív tárcsázóprogrammal ( True Dialler ) ugyanez a helyzet. Elég idegesítő....
Downgrade-elni lehet, 5.0-át vissza lehet tenni valahogy? -
clodooo1
csendes tag
Tegnap feltettem az 5.1-et, azóta nem tudok telefonálni: hiába veszem fel a hívást, én nem hallok semmit, miközben engem hallanak a túlfelén. Hard reset egyszer segített, azóta megint előjött; lett egy használhatatlan telefonom...
-
clodooo1
csendes tag
Sziasztok
Első generációs X után váltottam, alapvetően tetszik, bár kicsit nagy, de egyvalamit nem értek: a csengőhang akárhogy van beállítva, emelkedő hangerősségben szól, emiatt az elején alig hallom. Utoljára valamelyik Nokiámon volt ilyen, de azon ki tudtam kapcsolni. Hol tudok ezen állítani? Köszi BM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest