- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
aramis00
tag
válasz
violentSt #3684 üzenetére
Osztrákiában hány év garival árulják?
A Cyberport hivatalosan árulja (Motorola partner?), vagy csak szürkében viszi Ausztriába? (Utóbbiról semmi infót nem találtam. Azt tudom, h németeknél is van Cyberport.)Én MediaMarkt (DE) vagy Cyberportban (AT) szeretném venni, 16GB-st. CSak valahogy mindig lecsúszok a készletekről. (Mondjuk Cyerport-nál szerintem még online soha nem is láttam úgy, hogy készleten lenne 16GB-os, MM-ben meg Janárban jelent meg! A héten németben van ismerős, de holnap már jön haza, a MM online info szerint persze épp ma érkezett készletük. Online rendelhető már (1-3 nap), de úgy látom a boltokba még nem került készlet... ehh)
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Revolut
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Le Mans Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Black & Decker töltőt keresek
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest