- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordyka
aktív tag
hát én egyiket se nevezném stabilnak, random rebootok és fagyások előfordulnak még mindig, ezért jobb is egy gpe+xposed combo. viszont a bootlag már megszünt a jun12-i nightly-ben, szóval ha a többi customrom csapat is beépíti az új változásokat akkor egy lépéssel közelebb vagyunk...
-
Leesik hirtelen a töltöttség 1%-ra, de a valóságban nem, felteszed töltőre és pillanatok alatt felmegy mondjuk 50%-ra (kb. oda ahol voltál az 1%-ra esés előtt).
Más.
Az elmúlt időszakban tapasztalt gyorsabb merüléshez: múlt héten frissítettem pár appot, már nem emlékszem pontosan, de talán a Hangoutsot és G+-t amit nem is használok. illetve letiltottam a Google Location Services, ezt nem tettem szívesen, mert szerettem ha mutatta a tartózkodási helyem időjárását. A lényeg, hogy teljesen helyre állt a rend, nagyon lassan merül ismét a teló1 nap 5 óra után vagyok 79%-on, 35 perc hívás, 40 perc képernyő, végig wifi/mobilnet. Semmi sem ébresztgeti feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kerékpársportok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- ASUS ROG Ally
- Steam topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged