Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Launcher a kezelőfelület. Homescreen + app drawer. Ezt Android alatt cserélheted. Van többféle koncepció, én például - attól függ milyen kedvem van - használom a Nova launchert vagy Smart Launcher vagy Niagara. Ezek nem csak sima indítók tudnak gesztus vezérlést, dupla koppra felugró widgetet stb.
Automatizáló pedig a Tasker és a Macrodroid amit szoktam használni. Egy esemény hatására, vagy idő alapján csinálnak valamit. Például koordináta alapján bekapcsolja a WiFit, adott esemény alapján vezérli az okos otthon eszközt stb.
Ahogy írtam évek alatt az iOS is fejlődött, de sok minden a zártsága miatt elérhetetlen. Ez valakinek hiányzik van akinek nem. Igazság szerint ha nem lennének megszokott dolgaim ellennék az iOS-on, mert van rá CoD Mobile, Netflix, HBO GO, YT. Persze pár program hiányozna (Solid Explorer, MiXplorer).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Motorola a középmezőnyben próbál erős alternatívát kínálni, ami tulajdonképpen sikerült is. Vannak kompromisszumok, de semmi vállalhatatlan.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest