- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillBorn
senior tag
Jobban tettszik mint a Morrison, már csak egy jó ár kell hozzá! Nomeg persze európai megjelenés.
Bár Európa a föld népességének ~15%-át ha adja, szal csoda, hogy itt egyáltalán megjelenik valami -
Ricardo
titán
Nem tűnik rossznak. Az egyedi felbontás érdekes. Kíváncsi vagyok, hogy a most előkerülő Motorolákból melyik lesz valós készülék, és azokból mennyi jut el ide.
-
joey04
titán
az a bajom vele, hogy ronda, és idióta kijelzője van (felbontás)
egyébként nem rossz. bár gondolom a motoban nincs annyi, hogy egy sense minőségű felületet összedobjanak, így marad a csupasz android. bár biztos lesz rá megoldás, hogy rávarázsoljuk. -
plus44
veterán
Az az oldalsó perem nem tetszik, de ettől eltekintve öröm, hogy a Moto nem adja fel, én mindig is szerettem őket.
-
DarkByte
addikt
Ez igen csak szépre sikeredett, tényleg kicsit G1 beütésű csak nincs "bumszli" a jobb oldalon.
Az hogy az egyes progik nem tudnak igazodni a felbontáshoz már az azokat fejlesztő programozók sara, nem hiszem hogy az olyan komolyabb mobil SDK -k mint ami az Android -hoz is társul nem biztosítana opciót a képernyő méretének lekérdezésére. A J2ME biztosan tudom hogy tud ilyet és az is elég régi már. -
Hebry
senior tag
válasz
andris0116 #11 üzenetére
Én se látok túl sok esélyt, hogy kiadják.
Egyébként nem lenne rossz. -
andris0116
csendes tag
Szerintem nem lessz ilyen
sztem csak valamien elvetemült motorola rajongó alkota.
-
vehement69
senior tag
nekem valahogy a T-Mobile G1-re (gyk: első androidos mobil, aki nem emlékszik) emlékeztet, nem kéne, de hajrá moto, az irány jó!
-
skajwa
senior tag
A specifikáció ígéretesnek tűnik, egy a hiba, kimaradt a gsm modul...
-
(An)Dante
őstag
A hírben a Motorola Sholes szerepel nem a T-Mobile számára készített Morrison.
-
ROBOTER
addikt
Mondjuk nem ismerem az Android SDK-t, de az kizárólag a WM és a WM SDK ökörsége, hogy natívan nem támogatja, nem segíti az alkalmazások igazodását a képernyő felbontásához, miközben 5 éve is már két felbontással jelentek meg az akkor még csak PDA-k.
Szóval csak annyi, hogy ezt a problémát jól lehet kezelni, ha akarják.
-
kaller1
veterán
Miért nem lerhet ezt vilàgszerte terìteni? Úgy tünik,nincs is vàlsàgban a cèg...
-
Wajk
addikt
WVGA miértnem volt elég
az ilyen egyedi felbontások igencsak szivatások lehetnek, ha nem jön program, nem kompatibilis majd semmivel akkor lehet majd enni a kefét.Most a WVGA-s a legtöbb új készülék, én helyükben azt választottam volna...
Az Andoid azonban dícséretes választás -
veninger.b
tag
Na kezd feltámadni a Motorola??? Ha ez összejön nagyot üthet
-
vtechun
veterán
nah, ez a felbontás már egész használhatónak tűnik
Akksija bírná ezeknek 1,5-2 napig használat mellett, akkor lenne az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest